Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam jak facet zrobił dziewczynie awanture, ciągnął ją za włosy ! masakra

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj po 20 u mnie w miescie na przystanku sie kłocili, on ją wyzywał on najgorszych bo podobno jego kolega ją z kims widzial, ona sie tlumaczyla, poryczała, dała mu w twarz, on ją złapal za rece zaczeli się szarpac ,w koncu upadła złapal ja za włosy probowal podciągnac do gory ,ona zaryczana makijaz rozmazany, nogi brudne od błota, ludzie sie patrzyli na przystanku w tym ja - to sie dzialo za kioskiem, potem podjechal jakis samochod on wsiadl ją tak jakby klepnąl w klatke piersiową, popchnąl i upadla ,a on wsiadl i pojechal z tą osobą, ona spojrzala sie na ludzi na przystanku zaplakala i pobiegla w druga strone, jakas kolezanka jej tam stała. :/ masakra co to sie wyprawia teraz :/

Gość gość
tak się kończy jak kobiety mylą porządnego faceta z ciepłą kluchą a chama, agresora z odpowiednim facetem. Sam nie raz widziałem takie sytuacje jak opisana przez Ciebie autorze/autorko.

Gość gość
dobrze zrobił, babe trzeba trzymac krotko

Gość gość
widać LUBI TO

Gość gość
przynajmniej połowa polskich dziewczyn godzi się na takie traktowanie - mamusia, kościół, ekonomia!!!

Gość gość
jak facet tak traktuje kobietę to ona czuje dominację prawdziwego samca ot co. Niektóre wolą ciepłą kluchę co nigdy nie podniesie ręki na nią i dzieci czy zajmie się dziećmi należycie ale to wyjątki. I tu nie ma nic do tego kościół czy ekonomia. mamusia może i tak bo ona często też takiego faceta wybrała.

Gość gość
przez durne p***y co sie godzą, facet jest w szoku jak spotyka taką co się nie zgadza. ile razy słyszałam w autobusie jak facet bluzga do dziewczyny przez telefon. szok, a ona jakby nigdy nic jeszcze z nim rozmawia.

Gość gość
widac jest na takich popyt