Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupił by sobie kamienice w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

z 20 milionów trzeba by wyłożyć, najwyższe piętro i poddasze moje a reszta na wynajem

Gość old_żmija
Kto by ją sobie kupił?

Gość gość
miało być "bym"

Gość old_żmija
20 mln to na pewno za mało, chyba, że gdzieś poza Starym Miastem.

Gość gość
20 milionów spokojnie wystarczy, orientuję się w cenach, inna rzecz że nie wszystkie mi się podobają, musiałaby mieć styl i wygląd a takich okazałych wcale nie jest dużo

Gość mężatka 28 lat
ale bredzicie :P na Zyblikiewicza w Krakowie kamienica jeszcze przed 2012 chyba była za 6milionów, a to rzut beretem od rynku, są takie oferty, a teraz jeszcze ceny pospadały x 20 milionów to aż za nadto, bez jaj nieruchomości nie są takie drogie

Gość krotochwilna Andzia
Jaaaaassssne :D 6 mln do kupienia, 25 do dołożenia, żeby się nadawała do mieszkania

Gość gość
To nie za dużo, mówię że mam wymagania Tutaj za 16 http://www.krn.pl/oferta.php?ireg=6&par=eNoziTeKN4y3MNA3NjIxNY33LkrM_lweb6BvEB8PRobxxkASE0IIMAUAoLcT2w&sort=1&cw=1&ct=1&show=0&f=3&offset=9273273_52_8_2_0 ale tylko front oryginalny, mogłoby być pod warunkiem że zrobione z solidnych materiałów jednak wolałbym oryginalną w całości po generalnym remoncie ( z centralnym, schowanymi rurami itd) --- jest taka jedna która mi się podoba którą znam z widzenia i ona to by kosztowała właśnie koło 20

Gość mężatka 28 lat
to zdecydowanie duzo i głupota zasadniczo, kupować takie coś, nie masz pojęcia o rynku kamienic, nie sądzę że masz kasę, bo jeśli być ją miał, to wiedziałbyś co z nią robić

Gość krotochwilna Andzia
I nie siedziałbyś na babskim forum. Kompleksy to straszna rzecz, ale marzenia - fajna, więc snuj dalej :D Posłuchamy.