Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z jajami 28 lat

Odchodze od żony bo mało zarabiam

Polecane posty

Gość facet z jajami 28 lat

Żona 6000 złotych na rękę Ja 1500 złotych na rękę Mamy syna. Żona ma pracę załatwioną przez swojego tatusia po znajomości. Ja posiadam małe mieszkanie - pokój, kuchnia, łazienka. Ona krytykuje mnie że nie jestem taki jak jej ojciec, zaradny która zarabia po 150 tysięcy miesięcznie. Kupił mojemu synowi komputer, rower, nawet teść wyremontował specjalnie dla niego pokój w swoim domu. Przy okazji mnie krytykuje jaki to ze mnie ostatni dziad. W końcu zabroniłem synowi wszystkie te rzeczy od dziadka przyjmować.

Gość Prof. Lampart-Startrekowicz
No niestety, sytuacja, kiedy to w związku kobieta zarabia więcej od męża jest fatalna, przy każdej kłótni mąż usłyszy, że jest nic nie wart i tak się będzie czuł. Jeśli dochodzi to tego troskliwy teściu to już katastrofa. Inna sprawa dlaczego tylko 1500 i czy taki mężczyzna nie mógłby zarabiać więcej, gdyby się postarał, choć takiego teścia trudno przeskoczyć, a nawet zadowolić, jeśli jeszcze żona trzyma stronę tatusia, to już koniec - niestety.

Gość gość
wiesz , ja uważam, że to facet powinien więcej zarabiać, nawet jeśli kobieta pracuje, to na jej głowie i tak jest dom, gotowanie, sprzątanie, dziecko...jeszcze nie widziałam faceta chętnego do zabawy w te klocki, a jeśli do tego kobieta musi utrzymać dom, bo facet nie zarabia przyzwoicie to nie dziwię się frustracji kobiet. Ja owszem pracuję, ale tylko 8 godzin i przynoszę pensję średnią do domu, mam czas dla dzieci, ugotować obiad, a zarabianiem kasy zajmuje się mój mąż, mimo iż mi pomaga to ja generalnie wszystko w domu planuję. Taki układ jest zdrowy.

Gość gość
naprawdę jesteś dziad,normalny facet nie płakałby na kafe