Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatJESTdziwny

moja kolezanka ze studiow ma juz meza......

Polecane posty

Gość swiatJESTdziwny

wszystko ok gdyby nie fakt ze wazy ok 80kg ma widoczna nadwage jak zobaczylam jej meza to mnie zszokowalo wysoki ladny z niezlym samochodem w dodatku mlodszy od niej o rok a ja nigdy nie mialam nawet chlopaka to niesprawiedliwe

Gość gość
Widać koleżanka ma jakieś inne zalety. nie tylko figura sie liczy.

zaraz niesprawiedliwe...takie jest zycie...pomysl sobie,że ja będzie łoić do konca zycia tylko jeden facet :-p

Gość swiatJESTdziwny
z charakteru jest bardzo ok nie jest tez taka meska jak niektore grubaski :classic_cool: ale to i tak powinno byc tak zeby znalezc faceta to trzeba najjpierw jakos wygladac, a nie ze sie leni zre i jeszcze kogos ma a ktos sie katuje by miec ladne cialo i nikogo nie ma

no to masz problem :o pofolguj sobie jak ona,podpatrz co ona robi i jak,zazdrość doprowadzi Cie do oblędu

Gość gość
Jak jestes p**********a z charakteru to nawet z figura Natalii Siwiec nikt nie bedzie cie chcial. Widac kolezanka ma charakter, ktory uzekl jej meza. Na pewwno nie jest tak zazdrosna i wredna suka jak ty.

Gość gość
świat jest dziwny bo żyją na nim osoby takie jak Ty.... Co z tego że jest gruba, kazdy zasługuje na szczęście i na Ciebie tez przyjdzie pora :))

Gość gość
Dziwne masz podejście...nie to ładne co jest ładne tylko co się komu podoba. Z nadwagą nie znaczy brzydka. tak samo jak szczupła nie znaczy ładna.

Gość gość
Jesteś studentką,bo piszesz jakbyś miała 14 lat:/Poważnie nie rozumiesz jak to możliwe,że ktoś,kto waży 80 kg może mieć jakieś zalety? Albo że niektórym mężczyznom podobają się grube kobiety? Widać studentki coraz głupsze...