Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Seksocholik :)

dla wszystkich kobiet które marzą by być Piękne. Przeczytajcie to

Polecane posty

Gość Seksocholik :)

.Media wmawiaja nam,ze piekno to przede wszystkim proporcjonalna twarz i gładka skóra.Photoshop i odpowiedni wizaż,mejk ap pomaga tą iluzje utrzymac.Fotografowała w zyciu naprawdę wiele modelek i nie znam doskonałej.Kazda sesja jak sama wiesz,wymaga wielogodzinnej nieraz stylizacji,ubania nieraz zszywa sie na bierzaco na modelce lub skleja sie na pleach na potrzeby fotografii,zeby lepiej sie układały.Mało ktore wygladaja idealnie na zywo,ale na zdjeciach tego nie widacusmiech.gif .Jednak kazde ciało jest na swoj sposob ułamne.Fotografia mody to jedna wielka iluzja.Wiele kobiet jednak w nia wierzy.Co jest szkodliwe dla nich samych.Pogon za pieknem moze byc szkodliweoczko.gif Obsesja wrecz na punkcie piekna jest szkodliwa,odwraca uwaga od tego co naprawde ważne.Od tego co kryje sie pod skórą.Bycie piekna i przystojnym staje sie dzisiaj priorytetem chociaz nie wymaga wrażliwosci.Najlepiej fotografuje sie osoby,ktore akcpetuja siebie i nie wstydza sie swojego ciała,nie musza miec zegarka od gucciego czy drogich kosmetykow,ozdabia ich charakter,ktory mozesz sie smiac ale widac na zdjeciach.Nieraz fotografowałam osobę bardzo ladna fizycznie,ale nie miłą i nic z tych zdjeci nie wyszło,bo nie mogłam sie do tej osoby jakos przekonac,piekno bez wspaniałego wnetrza nie istnieje!!!Vogue to jedna wielka iluzjausmiech.gif Co z tego,ze pracuja tam profesjonalisci,to puste czasopismo i zdania nie zmienie.Zadnej filozofii nie niesie ze soba to czasopismo.Jedynie hołodowanie modom,a nieraz promowanie czegos czego ludzie tak naprawdę na codzień nigdy nie ubiora.Snobizm.Lubie fotografowac ludzie pewnych siebie,odwaznych zyajacych w zgodzie w włąsna natura, te piekkno najłatwiej uchwycic i nie potrzeba do tego filtrów,ani godzinnego make apuusmiech.gif OSOBY Z bogatym wnetrzem nie musza zakładac bielizny od gucciego byc cos komus udowodnic,urzekaja charakterem.Ludzie wierzacy w siebie sa atrakcyjniejsi.NA CODZIEN ROBIE ZDJECIA ARTYSTYCZNE,jednak zycie zmusza mnie do tego,zeby nieraz zarabiac na fotografowaniu modelek.Nie przepadam tak naprawde za fotografia mody,ale zarabiac trzeba. MAM SWOJE ZDANIE NA TEMAT FOTOGRAFII MODY ...budzi we mnie mieszane uczucia.Fotografie w wiekszosci ktore mozna znalezc w Vogue czy tutaj robione przez profesjonalistow od mody,sa jednak w wiekszosci puste i pozbawione narracji.POWSTAJA WYŁACZNIE NA POTRZEBY MARKETINGU I DLA ZYSKU.Pieniadze jednak nigdy nie były piekneusmiech.gif Pragniemy by zycie nas wzruszało.Ludzie lubią jednak lizuje,lubia myslec,ze kobiety na fotografiach sa idealne jak lalki.Jednak rzeczywistosci jest inna.Ja wole prawde,nawet najbrzydsza niz zycie w modowej iluzji niedoscignionego piekna.Rynek wciska nam kicz i powierzchownosc,Ja inaczej wyobrazam sobie zycie.Fotografia mody nie jest czyms prawdziwym autentycznym jest czyms sztucznym,jest pewną poza.Moj bliski kolega był znanym fotografem gwiazd i wiesz co cały ten "profesjonalizm" to układy i znajomosci marketing i kasa,talent ,artyzm naprawde jest na drugim miejscu.Na pierwszym miejscu jest kasa!!Zrezygnował,bo musiał sie naginac i robic rzeczy,ktorych nie chciał,Moda to zwykła bezduszna kalkulacja,a my dajemy sobą manipulowac.,Nie podobało mu sie wam w Wawce Beznadziejne , pozowane życie towarzyskie , tępy wyscig szczurów bezideowej szarej masy.Zero prawdziwej radosci z zycia i korzystania z wolnego czasu.Nie powstaje z tego żadna wartość, oprocz kasy na wieksze mieszkanie, lepszy samochod niz sasiada, wiecej kielbasy na grilla , przy którym rozmawia się od jakiego developera kupic wieksze mieszkanieusmiech.gif itp. Uwierz, chodził po różnych bankietach tzw. elit przez kilka lat i niczego tam nie znalazł- pusto. Wartosciowi ludzie, majacy cos do powiedzenia sie schowali (tak jak na tym forum). Nie znajdziesz atmosfery dawnego spatifu.Magazyny pokazuja jedynie powierzchwone piekno.Media wmawiaja nam ze doskonałoe piekno to to tylko wyglad zewnetrzny.Jednak moda Media wmawiaja nam,ze piekno to przede wszystkim proporcjonalna twarz i gładka skóra.Photoshop i odpowiedni wizaż,mejk ap pomaga tą iluzje utrzymac.Fotografowała w zyciu naprawdę wiele modelek i nie znam doskonałej.Kazda sesja jak sama wiesz,wymaga wielogodzinnej nieraz stylizacji,ubania nieraz zszywa sie na bierzaco na modelce lub skleja sie na pleach na potrzeby fotografii,zeby lepiej sie układały.Mało ktore wygladaja idealnie na zywo,ale na zdjeciach tego nie widacusmiech.gif .Jednak kazde ciało jest na swoj sposob ułamne.Fotografia mody to jedna wielka iluzja.Piekna nie ma nic wspolnego z doskonałascią,Wole włocha z duzym nosem niz Kena usmiech.gif Pozrawiam.Dla mnie piekno zawiera w sobie inteligencje.Inaczej jest sie tylko ładnym.W Vogue sa tylko ładni ludzie,nie piekni..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować