Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala3579322

Wniosek o poprawę matury

Polecane posty

Gość natala3579322

Cześć wszystkim. Mam mały problem. Napisałam w tym roku maturę i nie jestem pewna czy zdam czy nie. Tak wypadło, że tydzień przed wynikami egzaminu muszę wyjechać do Wielkiej Brytanii i będę tam do sierpnia. Napisałam upoważnienie na odbiór wyników maturalnych mojemu tacie. Gdyby nie daj Boże tak się stało, że nie zdam z jakiegoś przedmiotu, to wniosek o poprawę za mnie może podpisać np. mój tato albo mama? Czy zorientowaliby się w szkole, że podpis jest podrobiony? Nie wiem czy z Wielkiej Brytanii doszedłby do 5 lipca list z wnioskiem, który dostarczyłby już kto za mnie, dlatego pytam. Czy mogłabym ewentualnie wysłać taki wniosek faksem?

Gość gość
te wszystkie pytania zadaj przewodniczacemu szkolnego zespołu egzaminacyjnego czyli mówiąc prościej zadzwoń do dyrektora swojej szkoły. Na pewno odpowie rzeczowo na te pytania. Tutaj bedą się wymadrzać ludzie , którzy mają małe pojęcie o procedurach

Gość gość
Wiesz.. chodzi mi konkretnie o ten podpis. Głupio by mi było się ot tak spytać dyrektora: czy mama może podrobić mój podpis na wniosku? Gdyby była taka konieczność, to musiałaby to zrobić. Boję się tylko o to, że mogliby się w szkole skapnąć, że to nie jest mój podpis i nie chciałabym przez to mieć później jakiś problemów. Z drugiej strony gdybym jednak musiała tą maturę poprawiać, to nie wiem czy zdążyłby ten wniosek z Wielkiej Brytanii dotrzeć do Polski, a na maturze mi zależy. Czy nikt z Was nie miał nigdy podobnego przypadku?