Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uzyskać?

Polecane posty

Gość gość

chce dotrzeć do bilingów połączen i smsów mojego męża.czy jest taka mozliwość?

Gość gość
nikt nie próbował?

Gość gość
nie da rady, chyba, że masz człowieka w telefonach, który popełni przestępstwo i udostępni ci takie dane.

Gość gość
ale wystarczy, że mąż ci to powie lub pokaże. chyba można wykaz rozmów zamówić przez telefon, ale trzeba podawać różne dane, najlepiej wejdź w necie w sieć o której mowa i się porozglądaj. co, podejrzewamy hultaja o romansik?

Gość gość
no nie ze podejrzewam, chce sprawdzic profilaktycznie- wiem ze to chore,ale...moze lepiej wiedziec/ szukam juz którys dzien, loguje sie na róznych bzdetnych stronkach i nic z tego.

Gość gość
kobietki, żadna z was nie usiłowała dotrzec do bilingu rozmów męza?

Gość gość
po co?? jak sie nie ma dowodow albo podejrzen a szuka soie na siłę to chyba logiczne nie jest?? POza tym jak juz tak szalenie Ci zalezy to wystarczy przejrzec telefon i istnieje cos takiego jak rejestr połaczeń. Zalezy w jakim telefonie ale np. w moim zapisuje połaczenia i smsy na okolo pół roku wstecz.

Gość gość
fona mu juz przejrzałam, nic nie znalazłam- Nigdy nie chowa telefonu, nie ukrywa, pozwala mi z niego korzystać, ale wolę go sprawdzic,bo moze wszystko wyrzuca a na bilingu bede miała do kogo smsuje , na jaki nr wysyła smsy i ile.

Gość gość
kobieto, daj spobie spokoj bo popadbnieszw paranoje!! masz jakies przeczucia albo podejrzenia?? czy tylko swoje jakies głupie insynuacje?? jestes z mezem szczesliwa?? to tego się trzymaj, a nie szukasz dziury w całym...

Gość gość
podstawą zaufania-kontrola :) próbuj i wierz intuicji jak ona ci mówi że coś nie teges ...to działaj

Gość gość
nie podejrzewam go , ale pracuje z ładna dziewczyna i obawiam sie ze moze cos z nia krecic.A jak mam działac niby?/ moj maz, wiec moge go kontrolowac

Gość gość
ubierz siatke maskującą, chodz za nim wciemnych okularach , załóz mu podsłcuch i zeby na zadna inna kobiete nie spojrzal przypadkiem bo przechlapane biedak bedzie miec.... Jak przejdzie kolo niego ladna dziewczyna to tez bedziesz go kontrolowac>?? wiecej wiary w siebie, bo narazie to nie udwadnia jego zdrady tylko braku Twojej pewnosci siebie.

Gość gość
moze i tak, pewnie masz racje- jestem niezbyt atrakcyjna osoba, pewnie dlatego chce go sprawdzic. Meczy mnie to.jak zobacze ze smsuje z jednym nr to bedzie to dla mnie jasne

Gość gość
oloboga, no i jak sprawdzisz ze pisze do jakiegos nr to co? przeciez pisac mu wolno

Gość gość
ale pisanie z jednym nr nic nie znaczy. Nawet jak jestes malo atrakcyjna to po pierwwsze to Twoje subiektywne odczucie, a po drugie on jeste z Toba a nie z jakas inna kobietą, po trezcie jesli czujesz sie nieatrakcuyjnie to to zmień, a nie szukasz winy w męzu bo moze Cie zdradzac. Kobiety same doprowadzaja do tego ze facet ma ich dosc bo tworza niestworzone historie. Sama jestem kobieta i czasem glupote innych ciezko mi zrozumiec.

Gość gość
ale ja pytam o bilingi a wy mi o poczuciu własnej atrakcyjnosci.Nikt z was nie szukał mozliwosci? nie sprawdzał meza?zony?nie wierze- kazdy ma watpliwosci i chce to zweryfikowac

Gość gość
nie, tylko to szukanie wynika z braku Twojej wairy w siebie i tyle. szukanie dziury w cały,m. Spytaj go wprost zobaczysz jaka bedzie rekacja. Łatwiejsze hniz szperanie po forach w poszukiwaniu odkrywczego sposobu na dostanie sie do bilingów.

Gość gość
taaaa curwa dlatego że jest już z Tobą to powinnaś go po d***e całować za to...co wy za brednie wypisujecie? to ze my kobiety tak robimy i myślimi nie znaczy że faceci tak mysla i robią ,kiedy w koncu pojmiecie że faceci są inaczej skonstruowani ! podstawą zaufania-kontrola ...popieram!

Gość gość
no chocIAZ JEDNA MNIE popiera.nie złapałam meza na zdradzie, ale chce go sprawdzic, ot i to wszystko

Gość gość
bez przesady ale miec powody do podejrzec a samemu je sobie stwarzac to wieeeelka równica. Bo jak widac na załaczonym obrazku ta kobieta sama sie nakreca. jak ma podejrzenia to niech go zapyta. uzyska pewnosc albo najlepiej wkopie sie jescze bardziej w swoje podejrzenia, bo jej chodzi o to by je miec, bo wiadomo ze to nakreca i jest ekscytujace.

Gość gość
uwierz ze podpytałam, ale z marnym skutkiem- musiłby byc durniem gdyby mi odpowiedział- tak kochanie, zdradzam cie, bawie sie za twoimi plecami itp

Gość beatryczkalo
opisałam sie, ale wywaliło mnie z neta......do autorki- nie mowie ze nie masz racji, ale - moja kolezanka tak robiła- kontrolowała, sprawdzała, pilnowała, podpytywała, robiła wywiady, - i co? tak sie to skonczyło ze mąż ja zostawił bo tego nie wytrzymał i bynajmniej nie dlatego ze była zdrada-zostawił bo jak powiedział- nie dam rady tak zyc.wiec zastanów sie

Gość gość
upupu

Gość gość
zeby kogos oskarżać trzeba miec dowody a nie tylko domysły- skrzywdzisz męza i spieprzysz sobie małzenstwo.troche zaufania

Gość gość
moj mąz ma nr nie zarejestrowany, wiec jaki dostanę biling?taki ogólny czy szczegółowy?

Gość gość
upup