Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam o wprowadzanie nowych pokarmów zimą

Polecane posty

Gość gość

Może i głupi temat bo dopiero lato:P ale mam pytanie. Skąd bralyście np. marchewke ziemniaka, pietruszkę itd. do pierwszych wprowadzanych obiadków. Kupowałyście słoiczkowe? Córka(rodze niedługo) będzie miała pół roku w styczniu i zastanawiam się skąd ja wezme wtedy warzywa? Dawalyscie słoiczki najpierw?Czy może mialyscie jakies dojście? Troche bym się bala z jakiegoś marketu,a nawet warzywniaka.No chyba ze ja jestem jakas przewrazliwiona. Jak to u was było?

Gość gość
Słoiczki górą :D

Gość typowa zona
Ja dawalam sloiki. z niesloikow to owoce i kaszki,ale to dopieo potem. na poczatku wylacznie sloiki

Gość typowa zona
A akurat ziemniaki marchew i pietruszke dostaniesz bez problemu w zimie. normalnie przechowywane w odpowiednich warunkach,nic ze szklarni

Gość gość
No nie pomyślałam :P ze to przecież te letnie i jesienne tylko pochowane po zimnych pomieszczeniach. No to ok. To pewnie zrobie tak ze na samiutki początek dam słoiki na spróbowanie bo pół ziemniaka i pół marchewki to się nie opłaca gotowac a potem pochodze po warzywniakach i posprawdzam co mają:) dzieki