Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanapartnerkA

chlopak nie chce sie ze mna kochac, powod? moje krzywe nogi ;/

Polecane posty

Gość zdolowanapartnerkA

Co ja mam zrobic mamy po 23 lata i jestem zalamana ;-(

Gość zdolowanapartnerkA
Ktos porodzi coś?

Gość gość
Wyprostuj se nogi.

Gość gość
No to rzuć go ,jest beznadziejnym idiotą.Ja tez mam bardzo krzywe nogi i od nikogo jeszcze nie uslyszałam przykrości.Taka nasza "uroda".Nóg sobie nie wyprostujesz,a nie powiem zazdroszczę kobietom pięknych i zgrabnych nóg i zastanawiam się dlaczego to na mnie trafiło...

Gość gość
dla impotenta każdy nawet najgłupszy powód jest dobry :D aby tylko odwrócić uwagę od swego kalcetwa Co mają nogi do chęci seksu???

Gość gość
a jak się poznaliście to byłaś w długiej kiecce? Dopiero teraz zauważył? To jakiś palant! Rzuć debila i już. Krzywe nogi są sexy!

Gość gość
No to jakaś pociecha ,że dla niektórych krzywusy są sexy:) Ja nawet publicznie się nie pokazuję w spódniczkach,a tak bym chciała,ale brak mi odwagi,a jesli już muszę założyć to się wstydzę.

Gość MONIIII1991
przecież nogi i tak idą na bok ;-)

Gość gość
Ja osobiście przywiązuję dużą wagę do nóg i ich wyglądu.Nie wyszedł bym z taką na ulicę co ma krzywe,a dopiero się z taką kochać.Nogi to wizytówka kobiety i ich ozdoba.Krzywe i w płaskim obuwiu brrrrr :(

gosciu, twoje nogi sa z cala pewnoscia zgrabne, dlugie, cudownie wydepilowane... z pomalowanymi przezroczystym lakierem zadbanymi paznokietkami .... takie nogi to prawdziwa wizytowka doskonalego mezczyzny :P:D ... napewno ubierasz tez spodniczki mini, zeby wszyscy widzieli jakie masz wspaniale nogi .... bo to przeciez bardzo istotne ;) ... tylko z takim mezczyzna nie wstyd pokazac sie na ulicy :P:P:D

Gość gość
Poszukaj jakiegos desperata. Skoro my chcemy wysokiego, dobrze zbudowanego etc. To facet tez ma prawo do wyboru.

Ale w czym są krzywe? Jakoś nie potrafisz je rozłożyć pod odpowiednim kątem by twój partner był zadowolony, czy jak. Dobra, nieważne, rozumiem że masz niezgrabne nogi i wstydzisz się ich jak pan, który ma dziurę w skarpetce.

Gość gość
krzywe to masakra, jeszcze do tego jesli jestes niska, z nadwaga i miseczka ponizej D to tylko wspolczuc. Moze jakis sport powinnas uprawiac+dieta.:p

Gość Z krzywymi wyglądają
jak kaczki(te niskie) a wysokie jak babochłopy. Taka prawda.