Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karm3lka

pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość karm3lka

hej, mam pytanie do tych dziewczyn które już są po pierwszym razie. Czy jeśli partner robi mi co jakiś czas palcowke i wszystko się udaje bezproblemowo to znaczy że pierwszy stosunek będzie łatwiejszy i bezbolesny? nie mam już w takim razie błony? nie musze się obawiać pierwszego prawdziwego współżycia?? prosze o poważne odp.

Gość MONIIII1991
tak, to pomaga. My tak z moim chłopakiem ćwiczyliśmy po tym jak normalnie bardzo mnie bolało. Potem kiedy chcieliśmy zrobić to normalnie też bolało ale już dużo mniej i udało się włożyć ;-)

Ja nie miałam problemów przy pierwszym seksie. Nawet powiem, że było cudownie. Ale to dlatego, że od pierwszej miesiączki stosowałam tampony i nie wiem nawet kiedy przebilam blonę. Kompletnie tego nie zauważyłam (pewnie powoli ją rozciągałąm) a więc jeśli nie czujesz dykomfortu przy palcówce, to myślę ze bedzie jeszcze lepiej podczas pelnego stosunku :) Życze powodzenia i dobrej zabawy :)

Gość lekko doświadczona
mi mój facet też na początku robił palcówkę i było mi cudownie. kiedy doszło do stosunku pierwszy raz nic mnie nie bolało myślę że jest to nie tyle kwestia tego czy masz jeszcze ,,błonę dziewiczą" a raczej tego na ile jesteś na to gotowa i jaki stosunek masz do swojego partnera. Musisz być po prostu na to gotowa emocjonalnie. Pozdrawiam

Dzięki za Wasze odpowiedzi. Tak to prawda że sprawa dotyczy głównie podejścia:) i stanu gotowości. Ale chciałam poznać jak to jest od strony fizycznej, czy wcześniejszy trening paluszkami ma duży wpływ na odczucia przy pierwszym razie. :)

Gość gość
na wszelki wypadek zastosujcie KY, uzupełni naturalną wydzielinę pochwy ułatwiając wejście penisowi w głąb pochwy.

Gość gość
a skąd wiesz, że nie masz już błony dziewiczej? Palcami niemożliwe ją przebić!!!!!

Gość gość
trzeba to zrobić kutasem, nawet sztucznym.

tak,wiem, moje pytanie dotyczyło tego czy swobodne palcowki mogą ułatwić przebicie błony.