Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

Leo Messi podejrzany o oszustwa podatkowe.

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

Hiszpańscy urzędnicy oskarżają Lionela Messiego(piłkarza FC Barcelony i reprezentacji Argentyny) i jego ojca o oszukanie państwa na ponad 4 mln euro. Co sądzicie na ten temat? Moim zdaniem to mało prawdopodobne, by Messi dopuścił się oszustwa podatkowego.

Gość gość
podobno grozi mu do 6 lat, co oznacza że barcelonka już trzęsie tyłkiem ;D bo przecież oczywiste jest że bez Lessiego spadną do drugiej ligi :D

Gość gość
bo Messi podobno nie gra dla pieniędzy...

Gość gość
hahaha, dokładnie 70lat temu Real pokonał Farselonę 11-1 :D

Gość fantastyczny temat!!
Trzeba być nieźle zaczadzonym, żeby założyć taki temat - "fani" srealu już szukają sensacji w plotkach, biedny zakompleksiony kibic WICEmistrza Hiszpanii :D Zrobił wam sracz.kę z klubu mourinho to teraz wyszukują zazdrosne kanalie jakiś niepotwierdzonych, nieudowodnuionych pierdół. Zero życia sam hejt :)

gość-Ja akurat nie zamierzam chwalić Realu tym meczem, bo wiadomo w jakich okolicznościach wygraliśmy. fantastyczny temat!!-Źle mnie oceniasz. Nie szukam sensacji, po prostu założyłam temat o tematyce sportowej. Fakt, że Barcelona jest największym rywalem mojego ulubionego klubu, nie znaczy, że źle życzę jej zawodnikom. Nie mam żadnych kompleksów, że Barcelona w tym sezonie w Primera División wypadła lepiej. Temat nie jest hejtem, a co do Mourinho się zgadzam-zniszczył wizerunek Realu i nie zamierzam tego zaprzeczyć. Teraz zwiał do Chelsea i tam zamierza wprowadzać swoją dyktaturę.