Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJaa1

Antydepresant NEXPRAM! CUDOWNY!!!!

Polecane posty

Gość gośćJaa1

Choruje na nerwice lękową pol roku ratowalam sie melisa. Ale to gowno. Bylo ze mna tak zle ze mialam dotego agorafobie i fobie spoleczna. Balam sie samej siebie! Mialam dd i dp . Strasznie mna telepalo. Meczylam sie w domu wierzaC ze samo minie..i powiem wam ze glupia bylam bo balam sie brac tego leku . A on odmienil moje zycie. Biore go ponad trzy tyg. I teraz dopiero mam pelne efekty czuje sie jak dawniej, przed laty, tak beztrosko, cudownie taka spokojna, libido mam wyzsze nawet heh;) a powinno byc odwrotnie, czuje taka ulge wszystkie objawy minely . Tylko lekkie sciskania w klatce piersiowej sporadycznie, ale rzadko, jestem jak nowonarodzona:) polecam ten lek do wyprobowania, kto nie probowal a meczy sie z ta cholerna pustka w glowie, i uczuciem braku mysli, lub ich natrectwa heh a takze samobojczych mysli i lęku . Ja to wszystko mialam wiec wiem jak to meczy czlowieka.

Gość gość
odezwij sie na gg jak mozesz:46081922

Gość gośćJaa11
Kurcze ja neta mam w tel dlatego nie mam gg. Ale pisz tutaj jak cos

Gość gość11.
Czy ktos bral te leki jeszcze z grupy escitalopram? Interesuje mnie to czy wam tez pomogly i jak dlugo efekty sie utrzymuja ?

Gość gość
ja biore escitalopram (wcześniej citalopram) i bardzo mi pomaga. mój ulubiony antydepresant ;-)

Gość gość
tylko Rispolept moi drodzy;)🖐️

Gość gość
Nexpram jest extra po nim jestem normalna..spokojna, jestem taka jak dawniej.