Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Mam pytanie, które bardzo mnie dręczy i mam nadzieję, że mi w nim pomożecie. Otóż cały czas mój cykl trwał 28 dni. W maju zmieniłam klimat i okres spóźnił mi się 5 dni, teraz dostałam prawidłowo czyli po 28 dniach( tak przynajmniej wynika z moich obliczeń). 3 dni temu kochałam się z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia. Moje pytanie brzmi: czy przez przesunięcie okresu w zeszłym miesiącu zmieniła się kolejność moich niepłodnych dni czy bezpieczeństwo zostało zachowane? Bardzo proszę o odpowiedz bo już sama nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że jeśli bym zaszła 3 dni temu to chyba nie dostałabym dzisiaj okresu a go mam. Proszę pomóżcie...:(

skoro miesiaczka wystapila poprzednio pozniej,to owulacja rowniez byla pozniej.Jesli teraz dostalas miesiaczke i nie rozni sie ona niczym od wczesniejszych krwawien,to nalezy przyjac,ze w ciazy nie jestes

Gość gość
Rozumiem. Czyli wychodzi na to że moje dni niepłodne przed miesiączką były dłuższe, tak? Czyli jak dzisiaj dostałam okres to miałam 18 dni niepłodnych a nie 14 przed miesiączką?