Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna niedowierzająca!

ON I MOJA MAMA?! TO NIE MOŻLIWE!

Polecane posty

Cześć kobietki. Mam do was nietypowe pytanie , gdyż mój problem nie należy do normalnych. Mam 27 lat i nie jest to mój pierwszy chłopak , ale pierwszy z którym planowałem stały związek. No właśnie planowałem , gdyż nie jestem pewna. Moja pomimo że ma 45 lat to mężczyźnie się za nią oglądają. Nie raz kiedy szliśmy na zakupy ślinili się w jej strone , choć mi też nie ni czego nie brak. Ale ona ma kobiece kształty. Figurę osy , a ja jestem chuda i mam małe piersi. Ale to nie o to chodzi. Mój narzeczony - gdyż jesteśmy pół roku po zaręczynach ostatnio coś za często widuje się z moją mamą. Kiedy ja pracuję ( on ma chwilowy kryzys - choć jest wykształcony ) ; często razem przesiadują. Wiem że ostatnio pomagał jej z zakupami i dość często ją " gdzieś " wozi. Nie mam ojca gdyż jest w więzieniu i matka nie szuka innego ,choć bez problemu by kogoś poznała. Doradźcie mi co mam zrobić ?! Jak być pewną na 100% ?! HELP

Gość gość
wszyscy sie rzucaja na twoja mame a ciebie niechca bo masz o centymetr mniejsze piersi he he .

Nie wiem jak to jest. Ale mi nie chodzi o innych tylko o swojego NAŻyczonego !

Gość gość
Kurnaaaa!NaRZEczony, nie naŻYczony!!!!Przepisz to sto razy, może zapamiętasz!!!!