Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2013

plan dnia

Polecane posty

Gość misia2013

Co robicie przez caly dzień Dziewczyny? jeśli nie pracujecie Ja wstaje ok 9 razem z synkiem , śniadanie , mycie tak do 10, później coś ogarnę w domu do 11-12, potem krótki spacer, zakupy i gotowanie obiadu, drzemka (dziecka), potem ewentualnie znowu spacer i mąż wraca z pracy i wieczór jakoś mija. Ale to takie nudne wszystko, jak jest u Was?

Gość gość
samo życie... poczytaj książkę idź na zakupy, umyj okna

Gość gość
U mnie jest tak samo, ale rzeczywiście przydałyby się jakies zmiany

Gość gościówa776
Chemia mnie interesuje,woda żiemia, chemoglobina taka sytuacja

Gość gościówa776
21,16 gosc, ale zablysnelas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
he he

Gość gość
U nas wygląda to tak 8 pobudka, poranna toaleta i śniadanie 9 idziemy na plażę 11 wracamy na 2 śniadanie, córka ma drzemkę a ja robię obiad i sprzątam/piorę 13 mała wstaje, bawimy się, czytam jej, idziemy do ogrodu i bawimy się z królikami i pieskami 15 obiad i idziemy na plażę 18 wracamy na podwieczorek mała bawi się na kocu a ja mam czas dla siebie 20 kolacja, kąpiel, mała idzie spać a ja znów mam czas dla siebie :) W weekend jak wraca mąż, to spędzamy czas we 3. Choć zawsze chciałam mieszkać nad morzem,to teraz tego trochę żałuję,bo kiepsko tu z pracą i mąż musi pracować 500km od domu :(

Gość gość
pewnie że nudno...zwłaszcza zimą. Dlatego cieszyłam się że po 6 miesiacach wróciłam do pracy :) teraz to jest radość bycia z dzieckiem..po pracy i przez weekendy! jest super :)