Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoonimoowa

jak się pozbierać ?

Polecane posty

Gość anoonimoowa

dziś zdecydowałam o zakończeniu mojego związku, który trwał 4 lata. był to dość toksyczny związek i podejrzany, wydaje mi się, że nieźle walił mnie po rogach w trakcie jego trwania jednak nie mam na to dowodów, ale zawsze gdy rozmawiał z jakimiś dziewczynami rzucał różnymi podtekstami. nie szanował mnie, nie doceniał, mimo że zawsze mi mówił jak to bardzo mnie kocha. ale to tylko słowa. obawiam sie jednego. mimo tego,że nie był ideałem, zawsze sie cieszyłam na jego widok. czy znajde kogoś, kto mnie pokocha, czy bede potrafiła pokochać kogoś innego, zapominąjąc o moim byłym ? przeraża mnie ta perspektywa.

Gość gość
kobieto, zajmij sie soba, spełnij marzenia. co sie na zapas martwisz, ze bedziesz sama.

Gość ni-vea
Nie rozumiem po czym chcesz się zbierać.? przyprawiał Ci rogi,nie szanował, nie doceniał jak piszesz, to czego załować?

Gość gość
Po prostu jak o nim pomyslisz to staraj się skuać na tym jak było naprawdę, a nie na idealizowaniu go, po jakimś przejdzie ból i tęsknota.

Gość fantastyczny temat!!
Nie jestem taką księżniczką jak co niektóre, że muszę być doceniana, by moja próżność mogła świecić... wszystkie takie sprawy można przeboleć, ale... z jednym się zgodzę - zdrada? Żegnam bez żalu pana. Jeżeli jednak się kocha, to da się wytrzymać takie problemy jak to "nieszanowanie" czy "niedocenienie", bo można dojść do porozumienia - nawet jakby to trwało bardzo długo to w imię miłości zawsze warto wierzyć. Ale jak go nie kochałaś to inna sprawa. On mówił, że kocha - jak nie zdradzał, to musi mu być cholernie ciężko, a ty najwidoczniej myślisz tylko o ty, jak zadbać o swój interes. Przykre

Gość ni-vea
" Jeżeli jednak się kocha, to da się wytrzymać takie problemy jak to "nieszanowanie" czy "niedocenienie","------ ------Że jak? buahahahaha :D

Gość gość
najlepszym sposobem by zapomnieć jest to że gdy tylko CI się przypomina musisz myśleć o złych jego cechach o tych przykrych sytuacjach trochę sobie dopowiedzieć np. o tych zdradach. i spędzać dużo czasu z ludźmi którzy najlepiej go nie znają. oglądać filmy robić coś byle by tylko nie było czasu myśleć.

Gość fantastyczny temat!!
ni-vea Jak już cytujesz cwaniaro, to całe zdanie a nie połowę wyciągasz z kontekstu:) Ogarnij kaczan jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem:D

Gość ni-vea
Po co .Tyle wystarczy.