Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i ważę 88 kg przy wzroście 165 cm ! :(

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie byłam ostatnio zmierzona, zważona w pewnym miejscu, nie w PL...mieli tam taką dziwna wage, stanelam w skarpetkach, majtkach i koszulce, czerwony laser z kazdej strony mnie oswietlal, cos w stylu automatu do robienia zdjec, po chwili wyszlam i byly wyniki... mam dokladnie 165cm 2mm wzrostu, waze 88,1 kg :O były tez inne wymiary m.in talia, biodra ale szkoda gadac... jestem spasiona i nieforemna, widzialam swoj ''cyfrowy'' obraz fe

Gość gość
to masz nadwage radze cos ze soba zrobic ze 20 kilo schudnac

Gość Ania12312321
pora sie wziąć za siebie w takim razie...

Gość gość
nadwagę? To już chorobliwa otyłość 33 kg :( Ale jak ktoś żyje po to żeby żreć to efekty właśnie takie

Gość gość
Ja przy takim wzroście ważę 53 kg i powiem, że uda mam trochę za duże, pasowałoby zgubić ze 3 kg.

Gość gość
uczuciowym jak najbardziej,poprzez milos do wlasnego ciala :D a ty autorko siedz dluzej przed komputerem z paczka xxl chipsow :D

Gość gość
a ja waze 46 przy takim wzroście, tak źle i tak niedobrze

Autorko, Twoje BMI wynosi 32.3., no i tak: poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna, więc najwyższa pora wziąć się za siebie.

Gość gość
w smiesznym skrocie 1) nie sluchaj innych ktorzy mowia ze jesli nie mozesz schudnac to jestes leniwa i podobnych bredni 2) zwerfyikuj co jesz wiadomow wyrzuc slodycze, napoje slodzone, 3) olicz sobie zapotrzeobawnie kaloryczne na wage nalezna - to dyskusyjna sprawa ale oblicz dla 55 kg 4) stosunek bialko/weglowodany/tluszcz przyjmij 30%/40/30 ( w uproszczeniu b i w po 4 t- 9kkal/g 5) koniecznie dostarczy min 30 g blonnika dziennie - najlepiej w psotaci warzywa + ewnetylalnie otreby pszenne + siemie lniane 6) poczytaj o omega 3 i 6 starajac sie zapewnic ich odpowiednia ilosc (sa to male ilosci i sensownym zrodlem sa surowe ryby typu sledz lub siemie lniane ) 7) codzienny wysilek fizyczny- spacer uwazam to za malo jesli punkty 1-7 nie pomoga (pamietaj ze maks 3 kg na miesiac ) idz do lekarza zrob badania na hormony - przede wszyskim tarczyca, hormony zenskie -