Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejt mos

NA JEŹDŹCA i PALCÓWKA- co za ochyda

Polecane posty

Gość kejt mos

sluchajcie dlaczego tak jest, ze wiekszosc kobiet nie znosi pozycji na jezdzca oraz "palcowki" a mezczyzni sa tacy tepi i nadal chca to praktykowac? chlopaki- czy jestescie az tak malo domyslni, ze dziewczynom to nie pasuje czy macie gdzies, ze dziewczyna udaje, byle wam bylo fajnie? dziewczyny- a tak wogole jaka pozycje najbardziej lubicie?

Gość gość
chyba niestety faceci sa tak malo domyslni. moj TŻ wiele razy naklanial mnie na jezdzca ale powiedzialam mu jasno i wyraznie, ze NIE i teraz mam spokoj. lubie wiele pozycji ale najbardziej klasyk w roznych wersjach i od tylu:P

Gość anetta...
ja tez od tyłu wszystkie wersje, inne pozycje mogłyby dla mnie nie istniec

Ja uwielbiam na jeźdźca i pieszczoty palcami. Oral mógłby dla mnie nie istnieć w ogóle.

Gość gość
a skąd przekonanie, że większość kobiet nie lubi pozycji na jeźdzca? Ja bardzo lubie, jednoczesną palcówkę również. Większość znanych mi bliżej kobiet ma podobne upodobania

Gość gość
Bo placówka = infekcja

Gość gość
Infekcja? Infekcja to jest wtedy jak ktoś nie myje rąk a nie od palcówki ty idiotko. To po pierwsze. Po drugie-do autorki-kto i kiedy ci powiedział że kobiety nie lubią na jeźdźca kretynko? Kto i kiedy.Krótko i konkretnie. A jak nie masz jakichś wiarygodnych danych w tym kierunku prócz swojego widzi mi się to s********j spać a nie zakładaj takie tematy.

Gość kasztanka jadalna
Mow za siebie ja lubie na jezdzca a dobra palcowka- cod malina!

Gość gość
pisze sie OHYDA😴 za rypanko chca sie brac, a razacego bledu nie wychwycili:D🖐️

Gość gość
palcówka jest OK, bardzo lubię a ulubiona pozycja? klasyczna.

Gość zawszedziewica z zawodówki
na jeźdźca tylko od tyłu.

Gość gość
a jak myślicie , co facet czuje podczas palcówki? Bo co to dla niego za przyjemność poruszac sobie palcami?

Gość gość
no to co? a wy wtedy co robicie? tylko słuchacie?

Gość gość
Na jeźdzca lubie bardzo :classic_cool: za palcówką nie przepadam..

Gość gość
Sama nie wiem komu to sprawia wiekszą przyjemność. Czasami mi się podoba , czasami nie, to zależy czy mąż się do tego przykłada czy nie. Ale nigdy nie spytałam go , czy on to lubi i co wtedy czuje.

Gość gość
Mój zawsze w trakcie szepcze mi jakie to dla niego przyjemne, jaka ona gładziutka itp. a mnie podnieca to jeszcze bardziej.

Gość gość
Kilka razy próbowalismy to robić na jezdzca, dla mnie to było fajne, tylko cały czas uciekał mi z dziurki, chyba za bardzo się podnosiłam, albo zle siedziałam.Mąż woli chyba jednak być na gorze.

Gość gość
Mój wcale podczas seksu się nie odzywa, skupia się tylko na tym, żeby było mu dobrze i szybko. Czasami trochę się stara, to mnie pieści , wkłada palce, lubi też tam całować i ssać moje piersi.

Gość gość
Bardzo lubię palcówkę,nie wiem co w tym ohydnego. Zawsze tak zaczynamy, jak sie rozgrzejemy , to dopiero wtedy na jezdzca albo od tyłu. SUPER POLECAM

Gość gość
Czasami potrzebuję więcej czasu niż mój małż i nie mogę dojść w czasie penetracji, nigdy nie zostawia mnie niezaspokojonej i dogadza palcami i bardzo to lubię. Nie uważam żeby to było ohydne, ale może autorki facet jest na bakier z higieną osobistą i ona widząc jego brudne ręce i czarne paznokcie, nie chce żeby ją nimi tam dotykał. Na jeźdźca nie jest moją ulubioną pozycją ,ale czasami daję się namówić i jest fajnie.

Gość gość
Ja tez nie lubie na jezdzca..jedynie jak facet siedzi to wtedy tak bo jak lezy to nie..palcowke czasami..wole oral.

Gość gość
Niechcący podsłuchałaś??;)

Gość stylish29
ja rowniez nie lubie na jezdzca ale w przeciwnienstwie do niektorych nie ukrywam tego i nie zmuszam sie. moje kolezanki tez nie przepadaja. no moze jedna ta pozycje lubi. palcowka- zalezy kiedy.

Gość gość
ale nie uzywaj zwrotu WSZYSTKIE, bo jak mogą to byc wszystkie skoro chociazby ja lubie na jezdzca?

Gość słowa me i tak ci nic nie dadz
co za bzdury! na jeźdźca jest właśnie jedną z moich ulubionych pozycji, lubię też klasyczną, albo tą ze stopami na ramionach faceta(ale to w czasie testowania różnych rzeczy w domu typu biurko czy parapet). i nie jest to żadne udawanie. koleżanki nie wiedzą co tracą ;). nie przepadam na łyżeczkę, ale czasem też można. a palcówka super, czasem dzięki niej dochodzę po raz kolejny po stosunku.

Gość gość
ja nie jestem licealistka bo mam 32 lata i rowniez nie lubie na jezdzca. nie chodzi o to ze mi sie nie chce "jezdzic" tylko po prostu nie lubie. teraz nie wiem jak moje kolezanki ale jak bylam na studiach to chyba zadna z kolezanek tez nie lubila. wg mnie zdecydowana wiekszosc nie preferuje tej pozycji. i fakt faktem- czasem dziewczyny udaja ze im cos pasuje aby zadowolic faceta.

Gość gość
Ja tam bym nigdy mojego faceta nie oklamala. i proszę mnie nie obrażać bo ja mam 19lat i to moj post o tej szczoteczce do zębów i odruchu wymiotnym. chyba jestem bardziej dojzala niz moje rowiesniczki. nie sadzicie drogie panie ? :) Tak czy siak. ja lubie na jeźdźca choć z początku zawsze boli mnie brzuch. placówka tez fajna sprawa. ja w ogóle to lubie jak moj facet czasem leży i nic nie robi. bo jako jedyny dał mi tyle przyjemności ze chce za każdy orgazm mu sie odwdzięczyć :)