Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

NIVEA - wierzycie w te ich konkursy????? BO...

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

Bo dziś weszłam na stronę Nivea żeby zobaczyć zasady ich konkursu i zauważyłam coś ciekawego : po pierwsze większość ludzi, którzy tam wygrywają jest z pomorza, w szczególności z Wejeherowa, no ale to może nie aż tak dziwne jak to, że np.na jednej liście zwycięzców sa np.po 2 czy 3 osoby o tym samym nazwisku z tego samego miasta:/ nie mogę sie oprzeć wrazeniu, że to ustawka żeby jakaś rodzinka sobie wygrała, ale najbardziej uderzyło mnie, że zaraz drugiego dnia loterii wycieczkę wartą ponad 10 000 zł wygrał pewien facet, a zaraz 3 dni później kobiety z tego samego miasteczka, o tym samym nazwisku co ten facet wygrały nagrody II stopnia:/ chciałam sama brać udzial w tym konkursie, ale teraz się astanawia czy to wszystko nie ustawki:/

Gość gość
Kiedyś czytałam taki artykuł chyba w Polityce o grupach, które profesjonalnie zajmują się wygrywaniem konkursów...Wysyłają tysiące smsów itp, bo im sie to i tak opłaca. Jest to cały zorganizowany system.Coś w rodzaju "mafii". Po prostu jest to ich praca, a wygrane nagrody dzielą między siebie albo jak mogą to sprzedają. Może tutaj też coś takiego miało miejsce? Chciałam wejść na tą listę zwycięzców, ale sie nie da :/ ciekawe czemu

Gość monika 0909
Akurat ja w konkurs NIVEA wierzę. Raz właśnie przypadkowo weszłam na ich stronę, wzięłam udział w konkursie i wygrałam:-))) Aha, i jestem z Podlasia.