Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Świeckie rządy powinny zostać obalone.

Polecane posty

Gość Æðelgast

Co prawda dzień Sądu się zbliża, ale to by i tak oznaczało mniej wyrządzonego przez nie zła. Dlatego my, ludzie z PRAWA, będziemy dążyć do obalenia tego systemu!!!

Gość gość
To jeszcze napisz jak zamierzasz to zrobić. x Czy dobrze się czujesz?

Dążyć można oporem zarówno czynnym, jak i biernym. Tak, czy siak, można utrudniać państwu funkcjonowanie. Natomiast prędzej, czy później będzie pospolite myślenie, to tylko kwestia czasu...

Gość gość
Rozumiem, że Ty stawiasz opór bierny, siedząc na prawie całą dobę na kafe zakładając co chwilę nowy temat. :D :D :D

Bierny opór można stawiać np. składając w prokuraturze fałszywe zeznania, utrudniając tym sposobem państwu funkcjonowanie. Pracując na czarno i nie odprowadzając podatku...

Gość gość
Bierny opór można stawiać np. składając w prokuraturze fałszywe zeznania, utrudniając tym sposobem państwu funkcjonowanie. Pracując na czarno i nie odprowadzając podatku... x Tak działając możesz się wkrótce przekonać na własnej skórze jak wygląda "chłosta" w prawie świeckim, które to chcesz obalić. x Namawianie do przestępstwa też podlega karze. Smaruj doopę cebulą, podobno mniej boli. :D :D :D

Jakie nakłanianie?:D Odpowiadam na twoje zryte pytania i sugestie. Czy możno to nazwać zatem nakłanianiem. :D Poza tym w moim systemie wartości to nie jest przestępstwo. :D

Gość gość
:43] [zgłoś do usunięcia] Æðelgast Jakie nakłanianie?smiech.gif Odpowiadam na twoje zryte pytania i sugestie. Czy możno to nazwać zatem nakłanianiem. smiech.gif Poza tym w moim systemie wartości to nie jest przestępstwo. smiech.gif x Twój system wartości nikogo nie interesuje dopóki nie przekroczysz prawa.

Gość gość
PS. Nie zauważyłeś, że słowo chłosta było w cudzysłowiu?

To "prawo" nic dla mnie nie znaczy. Poza tym jeśli mam racjo, to "Ktoś" znacznie mocniejszy stoi po mojej stronie, niż jakikolwiek prokurator. Ponadto słyszałem kiedyś o sędzi homoseksualiście i to mnie utwierdziło w moich przekonaniach. Sęk w tym, że kropla drąży skałę.

Podobno w prawie świeckim też można zaliczyć chłostę, ale wtedy to nie kara, a dodatkowy bonus.