Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

qrwa doznałam szoku....

Polecane posty

Gość gość

wczoraj byłam z mężem w mieście. Parkujemy auto wysiadamy i co widzimy? jakaś mądra mamuśka karmiła słoikiem swojego malucha na parkingu- na kostce brukowej stało nosidełko a 2 metry dalej jeździły i parkowały samochody,autobusy chodzili ludzie z wózkami, zakupami biegały psy i wyrabiały się inne rzeczy! A jej auto otwarte! qrwa myślałam że podejdę i kopnę ją w to wypięte d*psko i wsadze jej tam ten słoiczek! Szedł starszy pan i powiedział żeby zabrała to maleństwo z ziemi bo to strach a ona nawet nie zareagowała i spokojnie karmiła, malec mógł mieć z 5-6 mc. Tak trudno wsadzić dziecko do auta..

Gość gość
przyszlo ci do pustego łba ze w stojacym aucie a sloneczne, upalne dni jest tak goraco, ze wiecej krzywdy zrobisz dziecku trzymajac go w srodku??????????????????????????????? debilko, zajmij sie swoim zyciem a on innych-jak widac madrzejszych od siebie-łaskawie sie odp*****l

Gość princessapfpersia
z toba wszystko OK autorko? bo smiem wątpic..moze melisy?siedziałas kiedys w rozgrzanym samochodzie?w letni, ciepły, słoneczny dzien, samochód który stoi moze miec w srodku nawet ponad 50 stopni!

Gość gość
nie było gorąco mogła spokojnie wsadzić dziecko do samochodu. Zresztą mogła go nakarmić na rondzie albo w fontannie....bo to matka to może wyrabiać ze swoim dzieckiem co chce...bez kitu niektórzy ludzie nie powinni mieć dzieci

Gość gość
nie wierze wy też byście karmiły swoje dziecko na parkingu gdzie jeżdżą samochody i w każdej chwili może się coś stać...??

Gość gość
debilko! to nie bylo jej auto!!

Gość ania z warkoczem
masz rację, niektorzy ludzie nie powinny mieć dzieci!! Ty autorko w szczególności!!

a co sie moze stac na parkingu?? ja jak jestem w trasie tez karmie na parkingu przy zjezdzie z autostrady. i nie tylko ja tak robie. gdzies to dziecko nakarmic trzeba!

Gość princessapfpersia
zaloze sie ze autorka nie ma dzieci, wiec zadziwiaja ją rzeczy dla wiekszosci matek normalne :D:D:D