Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szklanka 0

Związek/rozstanie/normalność/ i ?

Polecane posty

Gość Szklanka 0

Kilka m-cy temu pytałam Was kiedy mi przejdzie mój były chłopak. Zerwałam toksyczny związek po 2 latach bycia uzależnioną od tego człowieka. Rozum mówił - uciekaj, a serce - zostań z nim na zawsze. Celowo mnie ranił, a ja nerwowo nie wytrzymywałam, wystawiał mnie na próby. Nie wyobrażałam sobie życia bez niego, tylko on się liczył. Dzisiaj jest inaczej :) Po 10 m-cach wreszcie podobają mi się inni faceci. I wiecie co? oni są cudowni. Nawet pod względem fizycznym co chwila ktoś mi się bardzo podoba. A to jak się zachowują? jest kultura, szacunek, pomoc. Uwolniłam się i jestem taka spokojna. Też tak mieliście? po kilku m-cach taki nagły zachwyt facetami?

Gość gość
To super. Ja wlasnie sie rozstaje po 6 latach, razem bylo zle mam nadzieje ze osobno bedzie lepiej...

Gość Szklanka 0
Dzięki, my kilka razy rozchodziliśmy się i wracaliśmy do siebie, to była taka emocjonalna szarpanina. Myślę, że najważniejsze jest nie myśleć o nim. Teraz jak na myśl mi przychodzi były to myślę sobie o innym facecie. Ucinam po prostu myśl i zastępuje inną. I to działa, wyparłam go z umysłu.

Gość gość
na wszystko trzeba czasu.. jeszcze pytanie gdzie poznac tych normalnych panow ? :D :)

Gość Szklanka 0
W codziennych sytuacjach, w pracy.