Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwona_Malina

Nuda w związku

Polecane posty

Kochane! Mam problem z moim chłopakiem.. Jesteśmy już ze sobą dwa lata, niestety jest coraz bardziej nudno... Nigdzie nie wychodzimy, bo on nie lubi imprez. Nawet na spacer nie chodzimy bo on najlepiej czuje sie w domu, ogladamy filmy, czasem cos razem gotujemy itd. Mamy po 20 lat i chcialabym sie troche wyszumiec, a nie siedziec w domu jak 80 latka :(

Gość gość
to zrób coś a nie czekasz na gotowe - związek to dwoje ludzi a nie tylko facet

Gość gość
Hej ja mam dokładnie to samo i równiez mam 20 lat i przez to siedzenie utracilam kontakty ze znajomymi:( zawsze lubialam pojsc na imprezzke i sie wyluzowac ale od jakiegos czasu nawet jakbym chciala wyjsc to nie bardzo mam z kim:( jak to zmienic?

Gość gość
Na poczatek zadaj sobie pytanie dlaczego jestes z nim juz tyle czasu skoro ci to nie odpowiada ? z drugiej strony jak lubisz tak imprezowac i byc w towarzystwie to po co ci spokojny facet ? widzialy galy co braly :p

Gość gość
kolejne co oczekują, że facet wszystko ma im zapewnić w życiu a one nawet nie kiwną palcem!

Gość gość
to prawda nudzą się tylko osoby nudne i zanudzają innych

Gość gość
to jeszcze widac dziecko jest i zycia nie zna jeszcze bedziesz tego faceta po nogach calowac

Gość moje małe love
ja mam 20 lat. jestem z 22latkiem z związku. ale my sporo czasu spędzamy ze swoimi znajomymi, mamy dużo wspólnych. a jak jesteśmy sami to jest też człowiek z którym nie da się nudzić../

Gość gość
ona chce jakiegoś imprezowicza nadużywającego alko mającego ciągle jakieś chore sytuacje. prosze bardzo to prosta droga do albo bycia samotną matką albo kobietą w toksycznym związku

Gość gość
a pozniej placza gdzie ci normalni faceci ? skoro ma takiego a go nie szanuje !

Gość gość
Najlepiej wypowiadac sie tym ktorzy gowno wiedza znajdzcie sobie inny temat a nie wchodza i krytykuja imprezowicze za dyche heheh

Gość gość
nudne to sa kobiety i te ich medzenie wieczne , nigdy nie sa zadowolone

Gość Czerwonaa malina
nielatwo tak o.. odejsc po 2 latach. to niestety juz chyba tylko przyzwyczajenie. ale on by sie zalamal jakbym go zostawila

Gość gość
z jednym zawsze nudno.... ble ble :-D

Gość barnej
to po co brałaś takiego faceta? zmień.

Gość gogogoogog
"Mamy po 20 lat i chcialabym sie troche wyszumiec, a nie siedziec w domu jak 80 latka" kochana!!! moi rodzice są w przyblizonym wieku i zapewniam Cię mogłabyś im pozazdrościć, codziennie gdzieś wychodzą, żyja pełnią zycia, ja na spotkanie z nimi muszę sie umawiać conajmniej tydzien wczesniej z tego co piszesz przyczyna lezy w Was samych, nie jesteście dla siebie stworzeni:D

Gość nogo
Tez taki bylem jak Twoj facet. Mnie wystarczala tylko jedna kobieta :-) Zadne party.... you know

Gość popisopis
hej,autorce wątku to chyba chodzi o to że sama musi go namawiać, a my kobiety lubimy być zdobywane. lubimy jak facet zaimponuje i zabierze na wycieczkę rowerową w piękne miejsce, na koncert ulubionego wykonawcy ,spacer itp. bo atrakcyjniejszy wtedy dla nas,czujemy że sie stara a nie że pilotem film wybierze w tv....

Gość spontan
To racja jak sa tylko wedowje..to co zdobywac?..... :-D