Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebny patent!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Jak radzicie sobie z sprzataniem przy wstajacym / chopdzacym maluchu? Masakra jakas. Nic nie moge zrobic, ciagle sie gdzies czepia, wstaje, pada, uderza....

Gość gość
wlozyc dziecko do kojca/łózeczka sprzatac kiedy spi sprzatac kiedy maz zabierze dziecko na spacer? jeszcze jakis problem

Gość gość
tak ja mam problem : dziecko nie lubi siedzieć w kojcu jak śpi to nie mogę chałasować mąż nie zabiera dziecka na spacer JESZCZE PANI MĄDRA MA JAKIS POMYSŁ?

Gość gość
nie radzisz sobie z 1 dzieckiem? bez komentarza a skoro nauczylas dziecko spania w absolutnej ciszy to wybacz i się męcz dalej

Gość gość
a kto powiedział że mam jedno dziecko?odezwała sie "psełdo"mamusia !!!!!!odwal sie kretynko!

Gość samotny tata to ja
oj kobieta tak pisze? jestem facetem i nie mam takich problemów dzisiejsze matki są wyjatkowo niezaradne ktoś dobrze napisał,że chyba masz problem z organizacją

One wszystkie są mega zorganizowane, super eleganckie, z pracy mistrzynie świata a w domu maja na błysk wysprzątane - wiec nie przejmuj się, że nie jesteś taka idealna. Jak ogarniam temat w domu? Dziecko na spacer i jedno z nas sprząta, albo mąż albo ja. Czasami jak ścieram kurze to młody "pomaga mi". Dostaje ściereczkę i coś tam udaje, ze czysci.

Gość gość
ja mojemu maluchowi pozwalam na coś czego nie może robić kiedy chce czyli grzebanie w szufladzie ze "skarbami" itp... albo daję mu rzecz,która choć na jakiś czas go zajmie... sama musisz wiedzieć na jakim etapie jest twoje dziecko i co go może zająć. mój akurat teraz uwielbia np zakręcać butelki czy słoiczki, lubi bawić się kubkami i łyżeczkami:)

Gość gość
Moje dziecko dopiero zaczelo wstawac, nie opanowalo techniki upadkow... pelza jak szalone, otwiera wszystko, jest bardzo ciekawa. A maz daleko. Chcialam dzisiaj sprzatac, ale sie poddaje. Zalapalam dola...

Gość gość
Zaczelam nawet myslec o skoczku / chodziku /kojcu....

Gość gość
dziecku trzeba tłumaczyć i angażować w sprzatanie,wtedy podziała

Gość gość
ja miałam skoczek z FP , byłam zadowolona, choć parę minut wytchnienia a mały się w tym czasie świetnie bawił:)

Gość gość
No 9 miesieczniaka to dosc ciezko zaangazowac...

Gość gość
dlaczego nie możesz sprzątać jak śpi? mój syn, co prawda ma 5 mcy, nie raczkuje ale nienawidzi łóżeczka, musi ciągle ktoś przy nim być... ale on śpi, ja sprzątam, robie co chce...

Gość gość
Bo spi 3 razy po 15 min a noca od 22 do 5.

Gość gość
to 45 min nie starczy ci na sprzatanie? nie przesadzaj...

Gość gość
i mój syn jak śpi w domu w dzień to naprawdę wyjątek, trzeba umieć sobie radzić..