Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALLEGRO problem z PayU bo nalicza opłatę za wysyłkę X ilość kupionychprzedmiotów

Polecane posty

Gość gość

co robić? kupiłam 2 przedmioty na jednej aukcji i w opcji dostawy mam tylko możliwość zapłaty za wysyłkę x2, czyli za list polecony priorytetowy 14 zł (w aukcji jest 7 zł co w ogóle ztym chodzi?

Gość gość
Sprawdź jak to jest z przesyłką, nieraz za następną kupioną rzecz każą płacić dodatkowe pieniądze za przesyłkę

Gość gość
właśnie nie ma nic za kolejny przedmiot w opisie opcji dostawy jest 7zł za list polec. priorytet i 0zł za kolejną sztukę,1 szt. w paczce, ale logiczne, ze kupując więcej niż jedną sztukę sprzedający nie będzie wysyłał mi kilku paczek więc dziwne jest naliczanie przez allegro wysyłki razy 2 czy razy 3 w przypadku kupna większej ilości przedmiotów

Gość gość
ale jak pisze,że w paczce max 1 szt to wtedy liczy wysyłkę tyle razy ile zamówisz przedmiotów. Najlepiej zadzwoń do sprzedającego albo napisz wiadomość z pytaniem o co chodzi.

Gość gość
przecież nigdy tak nie było żeby płacić za wysyłkę podwójnie jeśli wysyłka jest w jednej paczce co najwyżej należy dopłacić do wysyłki, ale nie liczyć ją X 2 czy więcej, bo większa ilość przedmiotów została kupiona ktoś z Was spotkał się z czymś takim w ostatnim czasie? bo ja już kolejny raz:(