Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka2121

Zdjęcie pisklaka - jaki to ptak, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
wróbel i nie pisklak bo już opierzony takie ptaki są poza gniazdem ale jeszcze pod dyskretną opieką dorosłych, niepotrzebnie go zabierałaś

Gość Ornitolog 22 lata
Przepiórka

Siostra z mężem znalaźli go wczoraj na drodze i zabrali, szkoda, bo sama przeczytałam, że takie podlotki są właśnie pod opieką rodziców, którzy go dokarmiają. Teraz nie wiedzą, co z nim zrobić, mogli go dać na jakieś drzewo i zostawić...

Gość gość
zięba, podlot nie pisklak

Gość gość
ale słodziak :))) dawaj mu zdechłe muchy i robaki z zoologa, najlepiej jak mama z ust :P

Gość gość
Ciężko odchować ptaki w takim wieku bez doświadczenia, spróbujcie odnieść z powrotem i obserwować z daleka, rodzice pewnie są w pobliżu. I na Boga, nie zbierajcie tych nieszczęsnych zwierzaków, ludzie!

Tak im powiem - niech go odwiozą tak gdzie był i dadzą na jakąś gałąź czy krzak, jestem miłośniczką zwierząt ale cholerka nie znam się na ptakach i wiem, że u mnie na pewno nie przeżyje.

Gość gość
no to go oddacie na pewną śmierć, lepiej zawieść do leśniczego lub kogoś z zieleni

Gość gość
skąd jesteś? jak z Warszawy to podrzuć mi! nie takie zwierzęta już hodowałam....zresztą mam w domu tłuste larwy (dla jaszczurki ) to i pisklakowi dam :) jeszcze żadne zwierze mi nie umarło :)