Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oho idą!

Sposób na piękne rzęsy!!!

Polecane posty

Gość oho idą!

chodzi mi o odżywianie rzęs, nie o przedłużanie. wpisujcie tu Wasze pomysły: ja próbowałam l'biotice krem, ale efekt mizerny. podobno revitalsh działa, ale jest bardzo drogi słyszałam że pomagają kapsułki na włosy-tzn taki suplement diety. jeśli jest w formie żelowych kaspułek, podobno pomaga smarowanie rzęs tym płynem

Gość linalina**
ja od miesiąca na noc smaruje powieki i miejsca pod oczami maścią z wit. a, zauważyłam, że po tym czasie rzęsy naturalnie się przyciemniły, są teraz mocno czarne, a nie wypłowiałe i trochę dłuższe :) tanie, a skuteczne :D

Gość inkaaaaas3
ja mam naprawdę dobry sposób by pobudzić wzrost rzęs: piwo. 3 razy dziennie przez 3 tygodnie trzeba wcierać piwo w rzęsy i powieki(wzdłuż lini gdzie rosną rzęsy).. dziewcyzny to naprawde działa!! piwo zawiera drożdze i coś tam jeszcze co pobudza wzrost..najlepsze jest takie naturalne nie jakieś smakowe czy coś;)

Gość gość2
o piwie też słyszałam, ale jakoś nie odważyłam się zastosować...

Gość gość
wcierki, olejek rycynowy, kapsułki gal, piwo i maseczka z dróżdzy

Gość 22 do setki
ja stosuję piwo wewnętrznie - działa faktycznie ;)

Gość inkaaaaas3
hahah piwo wewnętrznie stosowane powoduje skutek uboczny w postaci opony na brzuchu;) ja szczerze polecam ale smarowanie rzęs.. naprwadę efekty super, poleciłam paru koleżankom i tez były zadowolone... wrzuciłabym zdjęcie nawet ale nie mogę znaleźć fotki sprzed kuracji żeby pokazać efekty

Gość gość
Jest bardzo skuteczny sposób zastosowalam go raz i efekt był 100% rewelacja dawno nie miałam tak długi ch i ciemnych rzęś wydłuzyły się o ok. 3 mm i znacznie zgęstniały. Spowodowane to było poprzez stosowanie kropli do oczu na jaskre LUMIGAN sa na recepte. Sposób jest kontrowersyjny ale nie zakrapla się oka tylko smaruje sie u nasady rzęs. Efekt widoczny po ok. juz 6 tyg. a w 15 tygodniu 100% efekt utrzymuje się równiez tyle ile zyje rzęsa do wypadnięcia czyli tez ok. 15 tyg. ja stosowałam ok. 6 miesiecy zuzyłam 2 opakowania , ale miałam wskazania do stosowania kropli od okulisty. Już w ulotce jako skutki uboczne pisze "nadmierny rozrost rzęs i ciemnienie rzęs" moja koleżanka byla tak zafascynowana efektem że pomimo że nie miała wskazań skombinowała receptę i smarowała rzesy u nasady tak by krople nie dostały się do oka bo moga spowodować zapalenie spojówki lub uczucie suchego oka u niej efekt tez był super niesamowity wiem że amerykańska firma wymyśliła odżywkę na porost rzęś pod nazwą Latisse kosztuje cos kolo 100 dolarow a kropla na receptę jeśli ktos ma jako chorobę przewlekłą ok. 20 zł. na receptę bez zniżki ok. 63 zł. Wiem że w tejże odzywce skutecznej również zastosowana jest w składziei substancja ta sama co w Lugaminie tylko w Lugaminie jest większe stężenie i efekt po nim jest znacznie lepszy. Efekt trwa do momentu smarowania po zakończeniu utrzymuje się jak juz wspomniałam aż do naturalnego wypadnięcia rzesy. Zdjęcia i efekty po LUGAMINIE na linku http://www.alinarose.pl/2010/10/co-lumigan-zrobi-z-moimi-rzesami.html EFEKT SUPER choć bardzo kontrowersyjny ale potwierdzony przeze mnie i moja znajoma

Gość FDGBF
KURCZE ALE JAK NA RECEPTE TO ODPADA...

Gość gość
smarowac na noc olejkiem rycynowym

Gość gość
Ja tez kiedyś stosowałam Lumigan i nic go nie pobije rzesy miałam dłuższe chyba o 0,5 cm az kedyś kobieta w sklepie się na mnie tak gapiła i spuytała czy to naturalne czy sztuczne. Były niesamowite krople podkradałam mamie ma jaskrę ale zrobiłam przerwe bo trochę się bałam stosowac je przez dłuższy czas szkoda że ten skutek uboczny nie jest trwały :))

Gość gość
olejek rycynowy swietny na rzesy i brwi

Gość gość
to jak zdbyć ten lumian?? tylko na receptę??

Gość gość
Niestety Lumigan tylko na receptę mozna iść poprosić lekarza jak masz dobre układy i mu naściemniac coś że nie masz kiedy iśc do okulisty a potrzebujesz może przepisze.

Gość gość
wiem że na allegro mozna kupic Lumigan bez recepty ale ja bym nie ryzykowała

Gość gość
na allegro moga sprzedac opakowanie po lumiganie a w środku c**j wie co lepiej kupic w aptece

Gość kornelia334
Ja akurat powiem Wam ze zdecydowałam się na NOUVEAU SCARE od Nouveau Lashes, bo podobał mi się efekt zrobiony u babki na targach LNE. Efekt wytuszowanych rzęs, ładnie rozczesanych. Na szkolenie jestem zapisana do Katowic na 24 maja. Cena pakietu i szkolenia 1299. Pakiet wystarcza na 80 aplikacji, więc jestem optymistycznie nastawiona. Na targach spotkałam babkę, która mówiła mi, że jest po szkoleniu i że z efektów jest zadowolona. Robi też 1do1 i Nouveau Scare aplikuje na dolne rzęsy. I jesli miałabym Wam polecić dobre szkolenie to dokładnie tam.

Gość gość
Odsprzedam Lumigan w cenie 40 zł z kosztami wysyłki z terminem ważności do 2015 roku. Możliwość wysłania zdjęcia. Buteleczka otwarta, niezafoliowana ponieważ krople zakupiłam dla siebie ale nie mogę ich używać gdyż bardzo podrażnia oczy. Więcej informacji zainteresowanym Paniom udzielę przez kontakt e-mail:madeleineSl@wp.pl

Gość TosiaGrewczuk
Hej, pewnie większość z nas miała z tym problem. Ja jednak od jakiegoś czasu stosuję https://aptekaprima24.pl/biotebal-rzesy-xxl-serum-pobudzajace-wzrost-rzes to serum i powiem Ci, że znaczaco poprawiła mi się jakość rzęs i brwi już po ok. 3 tygodniach stosowania. Teraz są grubsze i zdrowsze, a do tego znacząco się wydłużyły. Jak najbardziej warto przetestować :)