Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Littlemiho88

Podobam się przeważnie dużo starszym facetom

Polecane posty

Gość Littlemiho88

Często podrywają mnie panowie w wieku 40, 50 lat, którzy równie dobrze mogliby być moimi tatusiami. Rówieśnikom natomiast podobam się mniej. Czym to może być spowodowane?

Gość Littlemiho88
Ktoś się może wypowie?

Starsi panowie lecą na prawie wszystkie młode dziewczyny, byle jakoś wyglądała. Są mniej wybredni po prostu.

A poza tym są większymi bajerantami. Byłem w środę w sklepie gdzie sprzedaje niezła dziewczyna gdzieś z 28-30 lat i dwóch starszych gości było przede mną i obaj coś dogadywali w stylu "pani nie w humorze, to niemożliwe? taka łądna dziewczyna. pani umie sie gniewać? itp pierdoły" .

Gość Littlemiho88
Wiem, że oni lubią młode, ale moim koleżankom aż tak często się to nie zdarza... Ostatnio przypieprza się do mnie taki znajomy, w tym roku stuknie mu 51 lat, a ja cóż, czuję się bardzo zniesmaczona jego zalotami. Kocham chłopaka w moim wieku.

Gość nogo
Poprostu jestes kobieca. :-) Mlodzi patrza inaczej Ale nie mysle o tym za duzo :-D

Gość gość
widocznie fizycznie / wyglądem pasujesz do tego 45/50 +

Gość pomysł na życie
podobać się starszym facetom, to marzenie wielu młodych dziewczyn korzystaj, póki oni chcą, póki ty jesteś młoda

Gość Littlemiho88
Problem w tym, że nie interesują mnie tacy. Podoba mi się za to młody chłopak, ale co z tego, skoro nie interesuję się mną? Tak, mam dość kobiecą figurę. Duże piersi, duża pupa, szerokie biodra. Jedynie na twarzy wyglądam dość młodo.

Gość gość
no ja mam to samo! też to zauważyłam, że dużo więcej oglądają się za mną starsi panowie.. niż rówieśnicy bądź tylko parę lat starsi.. zawsze to są panowie 40-50 lat. a brzydka nie jestem..

Gość gość
oglądają sie bo staro wyglądasz.

Gość gość
jak mozna staro wygladac w wieku 18 lat?

Gość gość
mężczyźni dobrze wiedzą, że dziś 99 % dziewczyn leci na kase z takimi starszymi facetami to podziękujcie innym kobietom

Gość spontan
No to cieszyc sie powinnas!!!!. Niektore sie zadnym nie podobaja! Czyli glowa do gory :-)

Gość gość
no akurat ja nie lecę na kasę ani też nie przejmuję się tym, że podobam się akurat tym starszym panom.. bo ja już mam chłopaka z którym jestem bardzo szczęśliwa i to nie z powodu kasy, bo są rzeczy ważniejsze.. no ale co wy możecie o tym wiedzieć ;) po prostu stwierdzam fakt, że mam tak samo jak autorka i nie wiem czym to jest spowodowane

Gość spontan
ludzie ...istniej chby cos jak milosc ? albo ? tylko pieniadze? :-)

Gość gość
To ja mam lepiej , też podobam się przeważnie starszym facetom. Z tym że ja mam 25 lat a oni najczęściej po 30-38

Gość gość
Gwizdza za Toba? :-D

Gość gość
no pewnie :P a za Tobą nie? hehehe

Gość gość
podobać się starszym facetom, to marzenie wielu młodych dziewczyn korzystaj, póki oni chcą, póki ty jesteś młoda xx x ale glupi wpis:D sama korzystaj ze starych pierdzieli chyba brakuje tobie dziadkow i wujkow w rodzinie:D fuuujjjjj:o

Gość gość
ona nie szuka OJCA :-D

Gość gość
ja to mam znacznie gorzej. Podobam sie przewaznie duzo starszym...PANIOM

Gość gość
masowo lecicie w wieku 16-23 na znacznie starszych a później macie pretensje do całego świata!

Gość gość
mlode chlopaki interesuja sie pilka nozna a nie mlodymi kobietami :-)

Gość gość
ło matko!!!!!! nekrolilia:D

Gość gość
nekrofilia:D***

Moim zdaniem może to być spowodowane starym wyglądem - gdy ktoś wygląda na więcej lat niż ma, wydaje się być starszy.

Gość Littlemiho88
Nie wyglądam chyba aż tak staro, skoro ostatnio prosili mnie o okazanie dowodu, gdy kupowałam piwo :D Mam dziecinną, okrągłą twarz, jestem blondynką i mam duże niebieskie oczy. Jedynie figurę mam dość kobiecą, okrągłe kształty, więc może to się podoba :D Dodam, że maluję się bardzo dyskretnie, tylko tusz, czarna kredka i błyszczyk, żadnej tapety, co zaś się tyczy ubioru, cenię elegancję w stylu vintage. Nie noszę żadnych skąpych ciuszków.

Gość Littlemiho88
podobać się starszym facetom, to marzenie wielu młodych dziewczyn korzystaj, póki oni chcą, póki ty jesteś młoda xx x Przepraszam bardzo, ale na pewno nie moim. Nie pociągają mnie dojrzali faceci, z całym szacunkiem, ale dla mnie to zbyt duża różnica wieku, inne doświadczenia, inne spojrzenie na świat. Niepotrzebny mi drugi tatuś, już jednego mam i to mi w pełni wystarcza. Dlatego czuję się niezręcznie, gdy jakiś starszy facet zaleca się do mnie. Zawstydza mnie to.

Gość gość
Juz od dluzszego czasu podrywaja mnie starsi faceci,nie powiem ze mi sie nie podobaja,sa przystoni,zadbani i inteligeni.Gdy bylam na urlopie nad mozemzaczal mi nadskakiwac starszy facet,to na kawe zapraszal,to na lody,az pewnego wieczoru zaczelam nie stawiac oporu jak mnie na lawce zaczal przytulac,zaproponowal mi zebym poszla z nim do jego pokoju,zaczelam go wymyslac ze co on sobie o mnie mysli,ale plan mialam inny.W sexe nie mialam doswiadczenia bo dopiero skonczylam 20lat,a on na wyglad byl okolo40 lat.Zaczal mnie calowac gdzie mu pozwolilam,ale ja po jego pocaunkach coraz slabsza bylam.Wzielam sobie jego czlonka do reki i sie troche bawilam,juz nie wytrzymalam i go do buzi wlozylam,a po paru minutach juz go calego w mojej szparce mialam i go urzywalam.Takiego sexsu do dzis nie mialam,i na takiego twardziela jeszcze sie nie nabijalam w pozycji na jezdzca,a ta pozycje przy nim poznalam,nigdy nie myslalam ze starszy facet moze jeszcze tak dlugo.Z malymi przerwami kochalismy sie do rana,a ja rano czulam sie strasznie,ale szczesliwa