Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka0107

czy psychiatra wypisze L4 ?

Polecane posty

Gość Karolka0107

Prawia rok staralam sie o dziecko, gdy sie udalo to w 10 tc na wizycie kontrolnej dowiedzialam sie ze moje dziecko od 5 tygodni nie zyje, 9.05.213r mialam zabieg lyzeczkowania, po zabiegu na prawym jajniku pojawil sie torbiel 4 cm , nie zniknal po pierwszej miesiaczce ale tez nie rozwija sie dalej, lekarz ginekolog powiedziala ze jeszcze przez jakis czas nie bede mogla zajsc w ciaze poniewaz musimy zlikwidowac torbiel... Chciala bym sie dowiedziec czy lekarz psychiatra moglby mi wypisac zwolnienie L4 pracuje w zawodzie fryzjer, a ja sobie w ogole nie radze z utrata mojego dziecka, jestem rozdrazniona, bardzo malo spie, prawie nie jem, duzo placze, nie potrafie sie na niczym skupic, zapominam prawie o wszystkim, kompletnie nic mi sie nie chce...

Gość gość
jak potrzeba to wypisze bez problemu

Gość Karolka0107
nie dam rady wrocic do pracy, jeszcze nie... a psychiatra nie bedzie robic z problemu przy wypisaniu zwolnienia?

Gość gość
wypisze. mojemu koledze wypisal. Tylko ze masz wtey bodajze 80% wynagrodzenia.

Gość gość
jeśli lekarz jest normalny to zadnych problemów nie bedzie stwarzal

Gość gość
tylko, że dostaniesz wtedy 80%podstawy wynagrodzenia a z tego co wiem fryzjerki sa z reguly na dzialalności

Gość gość
astanow sie czy aby napewno chcesz l4 od psychiatry....wszytsko w w papierach

Gość gość
astanow sie czy aby napewno chcesz l4 od psychiatry....wszytsko w w papierach xxx przestań straszyć, nic nigdzie w zadnych papierach nie ma ale nawet jakby to co? ze sie ktoś leczy u psychiatry to co, niby gorszy?? psychiatra to lekarz jak kazdy inny. ja tam wole do psychiatry iść niz np. do proktologa...

Gość gość
wszystko sie moze zmienic,jesli kiedys kogos o cos oskarzysz i staniecie przed sadem to wizyta u psychiarty moze podwazyc Twoja wiarygodnosc.ja np.bym sie na to powolal gdybys mnie o cos oskarzyla:Dw zyciu nigdy nic nie wiadomo:)