Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenee

ojciec mojego faceta chodzi przy mnie bez koszuli, z gołym torsem

Polecane posty

Gość Marlenee

Tzn, nie że specjalnie ją zdejmuje jak przychodzę ale chodzi sobie tak po prostu po domu i jak ja przyjdę z moim facetem albo go odwiedzam to nic nie ubiera i chodzi tak dalej. Dla mnie to jest brak szacunku dla mnie bo z jakiej okazji mam ogladac tak ojca mojego faceta. Czy powinnam porozmawiac z moim facetem, żeby zwrócił ojcu uwagę?

Facet jest u siebie w domu i raczej trudno żeby zmieniał swoje zwyczaje bo przyszłas . No sorry ale chyba przesadzasz. Po za tym nie ma nic złego w tym że tak chodzi skoro mu tak wygodnie.

Gość gość
Widocznie też czuje się przy Tobie swobodnie a to chyba plus ;)

Gość gość
chyba żartujesz :o facet jest u siebie i ma prawo chodzić bez koszuli. W czym ci to przeszkadza? Gołej klaty nie widziałaś, obrzydza cię to? :o

Gość gość
skoro ci to przeszkadza to tam nie chodź i zapraszaj faceta do siebie. Swoją drogą trudno, żeby ojciec garnitur zakładał na wszelki wypadek bo możesz tam przyjść. To jego dom i może nawet w gaciach samych chodzić Nie wiem co ci ten goły tors przeszkadza

Gość Marlenee
Myślę, że on sie na mnie napala :O

Gość Marlenee
Raz go nakryłam jak podglądał mnie nagą w łazience i trzepał gruchę, zmieszał się nieco po czym ostro nakrył mnie