Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Madziuś24**

jak zasugerować facetowi zeby bardziej dbał o siebie??

Polecane posty

Gość **Madziuś24**

poznałam fajnego faceta ,ma super charakter jest inny od wszystkich i przystojny tylko mało dba o siebie nie goli sie czesto i ma zaniedbane zęby wrecz żółte,nie myje ich,nosi tą samą koszulke 2dni pod rząd i ogólnie nie przywiazuje tak wagi do wygladu ale te 3rzeczy mi najbardziej przeszkadzają..jak mu powiedzieć żeby te rzeczy zmienił aby go jednocześnie nie urazić ?? czekam na rady od was:)

Gość **Madziuś24**
ma to wszystko :) wiec tu trzeba innaczej go podejsc zeby to zmienił ale jak?

Gość gość
po co się bierzesz za takich brudasów?

Gość gość
ej, moj tez taki jest :o znaczy no nosi koszulke 2-3 dni tą samą, zalezy po prostu co ma pod ręką. przy mnie zęby myje rano i wieczorem ale jak jest sam w domu , u mamy to już nie no nie chce mu sie itd ... Goli się jak widzi się ze mną i to nie zawsze ale fakt teraz pracuje w 2 pracach czasu bardzo mało ma. I rzadko się kąpie... Tylko się "podmywa" raz dwa. Przecież nie powiem umyj się bo śmierdzisz... :o a ogólnie nie rzucę go bo reszta to naprawdę super facet... nie wiem co robic tej kwestii, kupiłam mu szczoteczke i powiedziałam że przy mnie ma myć zęby i koniec, i myje juz sam z siebie odruchowo, jak jestesmy kilka dni razem i ja np podam mu inna koszulkę mówiąc ze tamta juz smierdzi ok nie ma problemu, mam wrazenie ze jest taki do ulozenia , jak powiem zrobi, ale zanim z nim zamieszkam to jeszcze z rok. a tez nie chce sie rozczarować...

Gość gość
po prostu kąpie się nie codziennie tylko raz na 3-4 dni a tak to codziennie się podmywa... tak go ojciec na wsi nauczył bo biedni byli... i teraz nie wiem jak go naprostować w kwestii higieny... bo jak mu np zaproponuje seks w wannie to biegnie ;)

Gość pomysł na życie
higiena jamy ustnej - mycie zębów jako wstęp do minetki przy umywalce czyste ubrania - seks na pralce jako wstęp do seksu przy prasowaniu codzienny prysznic - z towarzyszniem twojej masturbacji , seks tylko po zakończeniu prysznica (niech się pospieszy z tym mysiem, bo ty wcześniej dojdziesz sama i zostanie z ręką na kurku z zimną wodą seks jest dobry na wszystko:D

Gość **Madziuś24**
ten ostatni pomysł jest the best ale nie uda sie bo nie mieszkamy jeszcze razem :(

Gość **Madziuś24**
proszę o jakies inne rady:)

Gość fgfgfggffgfggh
wydaje mi sie, ze na kolor zebow to za bardzo nie ma sie wplywu jak ktos ma zolte z natury, ty glupia dziwo :) daj mu spokoj, niech poszuka porzadnej dziewczyny a nie debilki co mu bedzie zagladac w zeby i kazac mu sie golic, ja akurat lubie zarosnietych.

Gość spontan
to chyba prowokacja? Albo????????????

Gość gość
wydaje mi sie, ze na kolor zebow to za bardzo nie ma sie wplywu jak ktos ma zolte z natury, ty glupia dziwo daj mu spokoj, niech poszuka porzadnej dziewczyny a nie debilki co mu bedzie zagladac w zeby i kazac mu sie golic, ja akurat lubie zarosnietych. Ale kuurwa jakim trzeba byc brudasem zeby myc zeby raz dziennie?