Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 miesiac ciazy i potworne zmeczenie -jak sobie radzic?

Polecane posty

Gość gość

w nocy spie dobrze ,wstaje ok 7-7.30 a ok godz 13 stej jestem juz wykonczona ,wieczorem to samo ,boje sie co to bedzie po porodzie jak bedzie dzidzius i wiadomo starsze dziecko .......w pierwszej ciazy bylo tak na poczatku ,a teraz koncowka i jestem wykonczona

Gość gość
Ja jestem w 22 tc i mam to samo. Rano spie do 9 a potem około 17 mam już dość. Od początku ciąży mam niskie ciśnienie 50/80 .

Gość gość
idz na l4

Gość gość
jestem na l 4 ale wiadomo w domu trzeba cos zrobic ,dziecko wraca o 13 stej z przedszkola i tez trzeba sie nim zajac .....a czy sa tu dziewczyny ktore tak mialy a po porodzie im to minelo

Gość gość
Ja dopiero teraz dowiedziałam się co to jest prawdziwe zmęczenie. Mam 2-tygodniowego synka.

Gość gość
Wlasnie tego sie obawiam jak urodzilam pierwsze dziecko to bylam wypoczeta a teraz horror a poznieu nie bedzie okazji do odpoczynku

Gość gość
To ja pisałam o tym ciśnieniu 80/50. Nie skończyłam myśli bo syn mnie wzywał. Jestem w drugiej ciąży. Starszy ma 3 lata i chodzi do przedszkola. W sierpniu przedszkole będzie zamkniete, już się boję jak to będzie.

Gość gość
No to widze ze jestesm y w podobnej sytuacji tez mam termin na sierpien i przedszkole zamkniete.....anuz dzieciak bedzie spokojny po z pierwszym mialam niezla jazde