Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska30

czy wszystko w porzadku?

Polecane posty

Gość aska30

czesc biore tabletki antykoncepcyjne - pierwsze opakowanie. teraz sa prawdopodobnie moje dni plodne (tak wiem ze tabletki hamuja owulacje) ale mam sluz plodny, ciagnacy sie juz od tygodnia. czy to normalne? miala ktoras z was taki sluz przy stosowaniu tabletek?

Gość gość
haalo ktos odpowie??

Gość akakaraka
Nie wiem czy to normalne.. Generalnie do 3 miesięcy organizm może świrować, więc różne rzeczy się zdarzają. Osobiście tak nie miałam, ale zdarzało się, że pobolewał mnie jajnik tak w połowie cyklu (kiedy gdyby nie tabsy przypadałabym owulacja), a że jestem panikarą to poszłam nawet z tym do gina - zbadał mnie i oczywiście wszystko było cacy (czyli tak jak powinno wyglądać gdy przyjmuje się anty). Więc może u Ciebie też jest ok. Możesz się zabezpieczać dodatkowo, ale nie sądzę, żeby był ku temu rzeczywisty powód.. możesz też tak jak jak dla świętego spokoju pójść do gina, wyjaśni Ci wszystko i zbada, a Ty pozbędziesz się wątpliwości. Ja bym to obecnie zwaliła na fakt, że to pierwsze opakowanie i organizm świruje, ale wiem jak stresują wszystko gdy chce się uniknąć głupiej wpadki.

Gość gość
no dokladnie! dziekuje za odpowiedz. faktycznie moze to przez to ze to pierwsze opakowanie, dodatkowo krwawie non stop od przyjecia pierwszej tabletki a jestem juz na 18..