Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie zachowuje się jak samiec alfa, ma niskie libido

Polecane posty

Gość gość

ja pragne seksu np gdy gdzies jedziemy,,,mowie zebysmy zjechali do lasu i zeby wzial mnie na masce albo w krzakach na kocyku to on nie...ze po co..ze ktos moze nas zoabczyc :(

Gość gość
gardzę mężczyznami, którym nie chodzi tylko o seks

Gość gość
na pociezzenie powiem, że może bzyka twoje koleżanki:)

Gość gość
to pewnie taka cicha woda, więc głowa do góry :)

Gość popisopis
ma włosy na klacie? czy mało kudłów ma?

Gość DJ 80's
a może to samiec Beta?? wyślij go na badania genetyczne ;)

Gość gość
to takie dziwne, że nie chce żeby ktoś go zobaczył? ja też nie chcialabym żeby ktokolwiek mnie przyłapał, muszę mieć ten komfort psychiczny, że nikt i nic mi nie przeszkodzi inaczej cały czas myślałabym i rozglądała się czy nikt nie idzie, jedzie itd. więc bez sensu taki seks

Gość gość
Wy czegos nie rozumiecie. Nie namawiałam go na seks w jakims parku czy w zaroślach obok zabudowań :/ Sporrzajałam na mape w telefonie i zobaczylam ze jest tam droga lesna i w promieniu 2 km zero zabudowań, wiec gdybysmy wjechali na jakąs polanke miedzy sosny to co zobaczy nas ktos? Nawet jesli ktos bedzie jakims cudem np przejezdzal rowerem to domysli sie, ze ''coś'' sie tam dzieje :D i odjedzie. Chcialabym czegos nowego sprobowac a nie ciagle w łozku, pod kolderką albo w lazience..no masakra, wam to wystarcza ok..ale mi nie. W saunie nie chcial ( nikogo nie bylo, mielismy ja tylko dla siebie) , w plenerze nigdy nie chcial a mialam rozne pomysly np nad morzem gdzie na 10000% nikogo nie było, cisza kompletna, kiedys w hotelu sie kochalismy to mowil zebym byla ciszej bo ktos uslyszy :/

Gość gość
napisz tylko ze byś chciała mu robić loda podczas jazdy autem a namierzę cie po IP i podam na policje a jak to nie pomoże to znajde was i osobiście z*****e siekerą

Gość gość
Zgłaszam do usunięcia obrazliwy komentarz