Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Czecha

wypadające cienkie włosy

Polecane posty

Gość Czecha

Mam 15 lat i duży dylemat. Kiedy byłam mała miałam mocne, grube, puszyste włosy, jednym słowem były bardzo ładne i bezproblemowe. Mniej więcej w 4. klasie podst. zaczęły się strasznie przetłuszczać, a w 6. wypadać i to tak na serio. Tak więc już 3 lata męczę się z tym problemem i nie mogę nic zrobić. Stosowałam różnego rodzaju odżywki też takie robione domowymi sposobami, chodziłam do lekarzy, brałam jakieś leki, natomiast głównie bazowałam na odżywkach. Nic nie pomaga. Ciągle mi wypadają, są zniszczone (chociaż nie wiem czym, bo na palcach jednej ręki można policzyć ile razy w życiu robiłam z nimi coś w stylu prostowanie i kręcenie, nigdy tez ich nie farbowałam), cienkie, słabe, przylizane, przetłuszczają się i pojaśniały. Są po prostu okropne. I wypadają tak, że boję się do nich dotknąć. W związku z tym zastanawiam się, czy zgolić się na łyso, całkowicie na łysą pałę. Chodzenie w chustce jakoś bym zniosła, chodzi mi tylko o to, żeby były lepsze. Ale czy to naprawdę pomoże? Czy warto?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować