Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIENIADZE SZCZESCIA NIE DAJA

Polecane posty

Gość gość
jak mu pieniadze szczescia nie daja niech znajdzie inny sposob na utrzymanie siebie i rodziny

Gość gość 12345
to zaproponuj żebyście opłaty robili na zmianę - 1 miesiąc ty kolejny on, nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy utrzymuję w ten sposób nieroba... a jeśli się nie zgodzi uwierz 40-to kilkuletniej babie - wywal na zbity pysk szkoda zdrowia i nerwów... życzę ci wytrwałości bo wiem że my kobiety angażujemy się niestety bardziej w stąd potem takie dylematy...

Gość gość
dziekuje za rady :) ja juz probowalam.. rozmawialam z nim o tym ale to zawsze stanelo w martwym punkcie zawsze konczylo sie tak ze to ja ponosilam wieksze koszta utrzymania teraz tez mi baknal ze jak on bedzie placil rachunki i jeszcze za mieszkanie to mu nie starczy wyplaty, ale jak sie zwalnial z pracy jakos sie nie spytal czy mi starczy wyplaty na troje ( ma psa i to nie malego ) i na oplaty..

Gość dinkdong
kazdy bogaty tak mowi :D :D :D fakt pozostaje faktem ze jedna osoba nie powinna wykorzystywac drugiej, jesli tak robi to jest swinia !!!

Gość gość
mam mu po raz kolejny zaufac jak mnie juz dwa razy z placeniem wykiwal.. obiecal i tylko na tym sie skonczylo :(

Gość gość
? ? ?

Gość gość
tym bardziej powinnas sie zastanowic powaznie nad zwiazkiem z nim jak on tylko obiecuje i na tym sie konczy..