Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, która robi facetowi seks oralny poniża się moim zdaniem

Polecane posty

Gość gość

Według mnie tylko 69 jest ok... a jesli dziewczyna np klęczy a facet stoi i robi mu loda to jest to poniżenie, dziwie sie takim dziewczynom...ze znizają sie do roli ''obciągary'', a jesli facet mocniej wpycha, tzn symuluje stosunek to juz kaplica..Moze was kochac bla bla bla...ale podswiadomie uwaza was za gorsze, juz sama pozycja to pokazuje..on stoi i dominuje, wy klęczycie i obciagacie

"robić komuś seks" nie dość, że to jest w c**j niegramatyczny neologizm to zabijasz nim ideę seksu jako współżycie dusz i ciał , wzajemnie dawanie sobie przyjemności. ludzie jak Ty robią uraz mnie jako dziewicy:O żal mi CIę, człowieku.

Gość gość
nie urodziłam się w polsce, ale staram się pisać poprawnie bez błędów

Gość gość
poniża czy nie kobiety czują się atrakcyjne gdy mogą facetowi obciągać

Gość spontan
to chyba wszystko zalezy po od "partnerow" czy oni sie rozumieja.

w polskim języku nazwy krajów piszemy z wielkiej litery:) chyba w innych językach też:) jeśli w Twoim nie napisz proszę jaki to język, bo interesuję się lingwistyką;)

Gość 34Ona34
Są i takie że na anal się zgodzą po pierwszej lub drugiej randce jak facet jest przystojny i boją się żeby jej nie porzucil.

Gość gość
Jezu no jak zwykle wpieprzanie sie do czyjejs sypialni... Ile jeszcze takich dyskusji na kafeterii bedzie?:D

Gość ja kobieta.....
zgadzam sie z tematem. ale najbardziej oblesne jest polykanie tych śmierdzących szczochow... żaden facet by nie wypil moczu dziewczyny, a one jak glupia piją tą spermę czyli mocz, obrzydliwe dziwy.

Gość ja kobieta.....
a pozycja 69 jest obrzydliwa, nie wiem jaka taka dziwa moze siedziec facetowi swoją smierdząca sraką na jego twarzy :D

Gość gość
oral jest ok ale ja tez bym nie kleczala przed facetem i robila loda.nie pozwole rowniez by facet na mnie usiadl i mnie r****l w usta.zreszta z jakiej racji mam przed kims klekac?

Gość gość
sperma to nie mocz, ale też uważam że to obrzydlistwo:O

Gość tez gosc
rozumiem, ze Ty minetki nie bedziesz wymuszala na swoim partnerze? ...mozesz go w ten sposob ponizyc :D

Gość gość
Ale z ciebie dziwak,co to ma za znaczenie ze kleczy beznadziejna jestes

Gość gość
Autorka to po prostu prowokatorka i tyle.

Gość tez gosc
rozumiem, ze Ty minetki nie bedziesz wymuszala na swoim partnerze? ...mozesz go w ten sposob ponizyc :D oral nie, anal zapewne tym bardziej... pozostaje seks waginalny, ale...czy na przyklad "na pieska" tak? Hm, ta pozycja poniza kobiete przeciez!!! :D czyli - misjonarska, pod koldra i po ciemku jako jedyna wlasciwa!!!

Gość gość
jesli ktos ma dominujaca osobowsc to nie ukleknie.tak juz mam:P

Gość gość
rozumiem, że ten temat ma na celu prowokowanie, ale jednak autor może mieć rację nieraz czytałam wpisy facetów (i nie tylko na kafe) którzy właśnie tak do tego podchodzą, choć oczywiście się do tego nie przyznają przed kobietą to mentalnie kiedy tak przed nimi klęczy ją poniżają żeby poczuć się lepiej i dowartościować swe miałkie ego

Gość gość
Nie każda która uprawia oral klęka przed facetem.

Gość spontan
ja kobieta..... brak tolerancji aöbo zazdrosc? :-D

Gość gość
ja nie jestem wcale dominująca a mimo to nie klękam i nie zamierzam klękać przed facetem

Gość gość
Ja sie po prostu brzydze spermy, nie wiem jak wy mozecie ją łykac wstrętne :/ juz bym wolala wypic własne siki

Gość spontan
dziewczyn ale sa takie. ktore lubia sperme lykac... :-)

Gość kiedy powiem sobie dość
Dokładnie, nie każda klęka i nie każdej facet "wpycha", nie wrzucaj wszystkich uprawiających seks oralny do jednego wora, bo jednak różnie ludzie ten seks uprawiają :)

Gość gość
Ale ja nie rozumiem po co lykac ta sperme? Jesli facet nie spija sokow to dlaczego kobieta ma polykac?

Gość gość
''lubią'' bo im to wmowiliscie, ze lubią, ze powinny lubic :D Nikt mi nie powie, ze sperma jest pyszna :D

Gość spontan
Wlasnie uczmy sie tolerancji i probojmy sie zrozumiec. Jak oboje maja przyjemnisc to jest ok ej albo ? :-D

Gość spontan
No jak probowalas to wiesz najlepiej. Ale nawet od wyzywienia zalezy jej smak. :-D

Gość gość
niech sobie łykają, ale niech mi żadna nie wmawia, że to dobre lub że to lubi bo w to za chiny nie uwierzę i śmiać mi się chce gdy tak piszą, wiadomo, że robią to tylko dlatego że facet tak chce, żeby nie pokazywać, że się brzydzą itd. a nie że to lubią