Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze macanki i dramat;/ on ma strasznie malego

Polecane posty

Gość gość
śmiejemy się z tych malutkich , a postawcie się na ich miejscu ? gdy sie taki musi rozebrać a później majstrować , albo na basenie przed kolegami jak się pokaże hehe

Gość mcm
ja mam 15cm i moja dziewczyna jeszcze nigdy nie miala orgazmu... przez jakies 7 lat.pewnie mam za malego ale i tak mnie kocha a ja ja.mam nadzieje ze sie nie pusci

Gość gość
akurat orgazmu kobieta musi się nauczyć, nie mamy tak łatwo jak panowie. ja miałam i faceta z małym przyrodzeniem i takiego z naprawdę dużym, a orgazmu ani z jednym ani z drugim :P właściwie, to w życiu nie miałam orgazmu z żadnym facetem...no chyba, że łechtaczkowy, ale ten to akurat sama sobie potrafię dać i to szybciej i lepiej niż facet ;)

Gość mcm
ja tez sobie wkrecam ze to moze nie tylko wina mojego malego fiutka bo ona chyba nigdy w zyciu nie miala orgazmu:/ jak robie jej minetke a robie to dlugo i w najrozniejsze sposoby(przeczytalem juz chyba wszystko w internecie na temat "jak zrobic super minetke" i nic... na poczatku jej sie podoba jeczy itp a potem nagle mowi "ok,juz wystarczy"

Gość gość
robi cie w huja