Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało w naszym kraju ?

Polecane posty

Gość gość

Czytałam kilka tematów i nie wiem skąd w Polakach tyle jadu i nienawiści. Że zamiast pomagać jedni drugim to słabszych najchętniej by zniszczyli.

Gość rtyuivgbhnj
Walczą o pracę, o kasę itd, w końcu na kazdego zaczyna się patrzeć wilkiem. Nawet w pracy laski są gotowe wylizać d**ę szefowej za 20 zł premii. :) Taki kraj.

Gość gość
tusk, internet, telewizja, media, prąd. to wszystko powoduje zepsucie ludzi bo jest im za dobrze. ale nie martw sie. za 10 lat bedzie jeszcze gorzej

Chyba dlatego tak jest bo Polacy przynajmniej część sprzedali wartości ludzkie za pieniądze

Gość gość
Przecież to jest specyficzne forum.

Gość pppppp42w3123`#
Poczucie "anonimowości" często wyzwala w ludziach ukryty na co dzień prymitywizm i agresję i to nie tylko w Polakach, przejrzyj sobie zagraniczne fora, wszędzie w necie jest pełno jadu i prymitywizmu.

Gość gość
nieprawda że na zagranicznych jest pełno jadu, ja się nie spotkałam nawet z 30 % poziomem jadu takiego jak w Polsce... przykłady mozna mnozyc, ale u nas na kazdy temat ludzie reaguja nienormalnie.. podobno to powoduja niskie warunki zycia w Polsce, które wyzwalaja w ludziach najgorsze instynkty

Ale z tego co zauważyłem to najwięcej pluja jadem ci którzy twierdzą że im sie dobrze powodzi

Gość gość
no to ciezko stwierdzic, chyba żeby ktos przy nicku miał opis , jak mu sie powodzi. W mojej okolicy to jest sporo nowych osób, zrobiło sie tu potwornie drogo, działki kosztuja 500 tys zł... i ci nowi, b bogaci co sie wprowadzili, sa w przewazajacej cześci zadowoleni z zycia i zrelaksowani. Jestem pod wrazeniem nowych sąsiadów, zawsze usmiechnieci, nie maja pretensji ze pies szczeka, babka mi pełno gratis dała drzewek do posadzenia, widac ze zyje im sie błogo, bez stresu... ale oczywiscie to zalezy tez od charakteru człowieka

Gość fantastyczny temat!!
Przecież to forum wielu przegrańców, więc czego się spodziewasz? Normalnych ludzi tutaj jak na lekarstwo, ale prawdą również jest to, że poziom tematów, pytań jest baaardzo nizutki i to prowokuje do takich zachowań również

Gość gość
na kazdym portalu co jest anonimowy jest podobnie, chocby interia.pl... Polacy na kazdy temat gadaja o polityce, nie maja zainteresowan zadnych, w temacie astronommi nikt nic nie pisze, albo tez o tusku zeby poleciał na ksieżyc, albo złorzeczą... nawet jak ktos pisze dla zartu, nie potrafia w ogóle do niczego podejsc z dystansem.

Gość gość
a kafeteria to nie jest forum przegrańców, tylko dla kobiet inteligentnych, nawet poczatkowo taki miał byc tytuł... :p

Gość gość
Właśnie ja się dziś zastanawiałam, czemu w dziale artykuły na głównej stronie kafe nie ma żadnych artykułów o historii, nauce, NIC. Tylko co jakiś artykuł to cyce, rozmiar kutasa, roochanie, seks, związki, zdrady, i tak w kółko, artykuły okraszone zazwyczaj wulgarnymi zdjęciami, ale co ciekawe, jak artykuł o rozmiarze penisa to NIE ma zdjęcia penisa. Ale jak artykuł o cyckach czy seksie to obowiązkowo musi być zdjęcie prawie gołych dziw, doopy. Ale to portal dla mądrych kobiet he he

Gość gość
kiedyś tutaj było zupełnie inaczej. Od kiedy Internet trafił pod strzechy to jest jak jest :(

Gość gość
i tak to forum jest lepsze wg mnie do wizazu... przeglądałam tematu na wizazu, i nie rozumiem dlaczego ktos uznał, że kazda kobieta nie interesuje się niczym innym oprócz robienia makijazu, ciazy, fryzur, wszystko jest podzielone z góry na tego tympu tematu, a tu jest chociaz dyskuzja ogólna tez, jaka ona by nie byla, czasem sie trafi cos ciekawego

Tak ale ciężko tu pisać . Pisałem dziś w dwóch tematach , ktos tam opoisał swój problem to na 10 osób które pisały 7 ublizało i szydziło z autorki tematu. Masakra

Gość gość
no fakt, ja tez tego do końca nie ogarniam, wchodze to z przyzwyczajenia, dlatego tez prawie nikt nie ma stałego nicka, nei moze dac zdjęcia, ja kiedy dałam raz moje i spytałam, na ile lat wyglądam, to mi poradzono, zeby sie czasem z takim ryjem nie rozmnazała... nigdy w yzciu nie slyszałam niczego złego na temat wyglądu poza tym chorym forum,