Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądziecie o związku z tajem ( tajlandia)

Polecane posty

Gość gość

miała która doświadczenia? bo poznałam fantastycznego faceta, jest tajem ale mieszka w australii . świetnie nam sie rozmawia, ma super poczucie humoru, jest wrazliwy i uczuciowy . jest nauczycielem, uczy dzieci angielskiego. choc bardzo mi sie podoba to jednak staram sie ta znajomosc trzymac na wodzy. widze ze stracił dla mnie głowe, zreszta on sam mi wciaz to powtarza. odrazu wyjasnie ze nie jest to jakis zabiedzony tajlandczyk ale wykształcony sexowny facet. wciaz chce mi we w szystkim pomagac. a jednak to zupełnie odmienna kultura choc bedac z nim tego nie odczuwam. nawet wyznal mi miłość i sie oświadczył, ale oczywiscie zadnego slubu nie biore pod uwage ( póki co ).

Gość dsfdfdfdfg
mnie jakos nie kreca obcokrajowcy... nie wiem, moze jestem dziwna. jacys hiszpanie, wlosi nie dla mnie, nawet jak jacys przystojni, wole jednak Polaka.

Gość gość
Nie mam doswiadczen, ale powiem ci ze lepszy Taj niż jakis arab, kurd czy inny turek :P Miałam doświadczenia (sluzbowe) jedynie z Chińczykami i Koreańczykami. Są bardzo uprzejmi, pracowici, spokojni ale gdy się zdenerwują to huhu wiórcy lecą :P bardziej niż siłą fizyczną mogą kogoś zniszczyć psychicznie :P Powodzenia :) PS: moze zadaj pytanie w działe :Poza Polską albo na Wizazu, tam jest dzial zagraniczny i duzo wiecej ludzi