Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam z deszczu pod rynnę.

Polecane posty

Gość gość

Krótko mówiąc w moim domu zawsze była patologia i było mi tam źle. Rok temu przed 18 urodzinami znalazłam dorywczą pracę. Poznałam mojego szefa trochę bliżej. Zaczęliśmy się widywać prywatnie. Myślałam, że mnie lubi i jest dla mnie miły. Wysłauchiwał mnie i pomagał jakoś uporać z problemami. Zaproponował żebym zamieszkała u niego skoro sytuacja w moim domu wyglądała jak wyglądała.. Zgodziłam się naiwnie i wierzyłam w jego bezinteresowną chęć pomocy. Cieszyłam się, że uwolniłam się od tej patologii. Przez ten czas chodziłam do szkoły, dorywczo pracowałam w jego firmie i pomagałam mu w obowiązkach domowych. Było przez jakiś czas miło ale z czasem on dawał mi do zrozumienia, że chce seksu, np. mówił mi, że tyle dla mnie zrobił, że mogłabym się mu jakoś odwdzięczyć i zawsze mówiąc to stwarzał taki klimat. Z czasem mu uległam bo bałam się, że mnie wyrzuci, a do domu nie miałam po co wracać.. Teraz jestem w ciąży i dalej jestem nieszczęśliwa. Jak z deszczu pod rynnę.

Gość gość
Kochasz go?

Gość gość
On wie o ciąży?

Gość gość
Darzyłam go sympatią i to tyle. On wie o ciąży, jestem w 9 tygodniu. Przyjął to całkiem pozytywnie. Niby mówi, że kocha ale nic z tego nie będzie. Jestem ogólnie dobita sytuacją.