Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was pamięta polskiego Big Brothera - Manuele, Klaudiusza, Gulczasa ??

Polecane posty

Gość gość
Gośka Maier ciągle jęczała, ze jest starą panną, ze nie uklada się jej z facetami :P Manuela kochała się w Grześku :P Karolina ''była z nim'' dla jaj, by się wylansować przed kamerami :P

Gość 223234234
A pamiętacie z trzeciej edycji taką Magdę, blondynkę w okularach która wyglądała jak transwestyta, miała sztuczne cycki. O, to jej foto: www.worldofbigbrother.com/BB/Pol/3/hms/Magdalena5.jpg i miała się ku góralu, temu: www.worldofbigbrother.com/BB/Pol/3/hms/Andrzej5.jpg

Gość gość
A ten budynek w Sękocinie w ktorym nagrywali BB przebudowali na zwyczajne studio, TVN kręcił tam m.in Brzydule i nadal nagrywa Na Wspólnej ;)

Gość 223234234
ku góralowi *

Gość 223234234
Moim zdaniem Karolina naprawdę kochała się w Grześku. To on ją olewał. Pamiętam jak Wielki Brat kazał im się wszystkim zważyć i Karolina się rozpłakała, bo miała 72 kg. Manuela miała 73 kg. Oba wyniki dla mnie osobiście był szokiem. Sądziłam że Manuela wazy znacznie więcej, a Karolina znacznie mniej.

Gość gość
a to chyba była juz 3 edycja? słabo ją pamietam :P

Gość 223234234
gość> czy Ty czytasz w ogóle? Piszemy przecież "w trzeciej edycji"

Gość gość
A co takiego zrobił ?? Ja tylko 1 edycje oglądałam, druga w ogole mnie nie wciągneła. Wyprawe Robinson oglądalam od początku do konca, ale w*****al mnie ten Włoch łysy :O

Gość dyrduum
A pamiętacie Barbie czyli Annę Hoksę z 3 edycji? To ona dziś: http://www.slodkiewiczgym.pl/silownia/ A Ken źle potraktował Frytę, widać że ona była za nim. Gdy odszedł, ona mówiła do kamer że "tęskni za tym skurczybykiem", a on ja olał kompletnie. W wywiadach mówił że nie podobała mu się nawet, no ale ze wszystkich kobiet w domu już ona była najbardziej znośna.

Gość gość
Gośka miała 30 lat i jęczxała ze nie wie co chce w zyciu robić to wszyscy si ę oburzali ,że taka stara i nie wie co chce robić. a teraz co druga 30stka nie wie jeszcze co chce robic.

Gość gość
Ken to chyba juz upadła gwiazda :P pracował jako model na supermarketów, Decathlona , Nike

Gość gość
10 lat temu ryczaca 30stka to byla przeciez tragedia :D Goska plakala, ze nie wie czy bedzie miala dzieci :D czy pozna jakiegos faceta :D ale fajna byla ;) Nie lubiłam Alicji, strasznie fałszywa osoba...wiem, ze telewizja pokazuje tylko fragmenty i trudno ocenic ale takie odnioslam wrazenie. Janusz od poczatku spokojny, obserwator, nie wdawal sie w awantury, intrygi no i wygrał.

Gość gość
Mi rodzice tego nie pozwaliali ogladac bo ogłupia i ...mieli rację :)

Gość dyrduum
A z tą Alicją tez jakas afera potem była, a dokładnie z jej narzeczonym, nie? Janusz właśnie był typowy "spoko" facet. Tacy ludzie są lubiani przez wszystkich - trochę trzymają się dystans, nie plotkują, sa dla wszystkich mili, nie trzymają żadnej strony.

Gość gość
Gośka fajna była. a u Alicji podobały mi się długie czarne włosy i sylwetka. Pamiętam, że myslałam że taka stara a się tak dobrze trzyma :D a ona przecież młoda jeszcze była :D

Gość dyrduum
Ja tak samo myślałąm :O Miała wtedy 32 lata, czyli tyle ile ja mam dziś, a wcale nie uważam się za starą :P

Gość gość
Dlaczego ogłupia ? Po prostu pokazuje ludzi w zamknięciu :) Jesli ktos ma do tego dystans, wie ze niektory sytuacje zostaly sztucznie sprowokowane to co w tym złego ? rozrywka jak kazda inna ;)

Gość gość
Jeszcze był Sebastian Florek...który potem poszedł do sejmu na posła :O

Gość gość
ja to już nawet ciut starsza teraz jestem od niej :p ale wtedy dla mnie to była stara baba. imponowało mi że taka stara a taka zadbana a nie matrona z dużym tyłkiem. z resztą w Gośce tez mi się to podobało .ta ich niezależność i ładne ciuchy i sylwetki. Manueli nie lubiłam bo śmiała się jak głupia, nie mój typ kumpeli

Gość dyrduum
Ja też za Manuelą nie przepadałam, za bardzo się wygłupiała, była za głośna.

Gość gość
Florek to był szpicel i podkablował Picię. Pamiętam, jaka wściekła byłam na niego. A potem do Sejmu się dostał z ramienia SLD

Gość extra ati
A ja sobie oglądam IV edycję z Jolą właśnie:)