Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattwomen

ciuchajki???

Polecane posty

Gość cattwomen

zastanawiam się czy dużo dziewczyn ubiera się w ciuchajkach? czasami gadam z dziewczyną i myśle sobie ta to musi fortune na ciuchy wydawać a ona mi mówi że prawie wszystko kupuje w ciuchu, czy według was można się dobrze ubrać w tych właśnie sklepach ?

Gość gość
co to ciuchajka? chodzi ci o używane ubrania? moim zdaniem są i tak drogie

Gość cattwomen
tak chodzi mi o sklepy z używaną odzieżą, dzisiaj kupiłam sobie spodnie za 10 zł top shopu takie na lato niebieskie rurki, drogo? zależy gdzie napewno w mniejszych miastach jest taniej niż np. w wawie :(

Gość gość
Tzn w lumpeksach? Tak, można się ubrać ładnie. Są tak różne ubrania że praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie, są i tanie i drogie, ale i na tych tanich można nieraz coś fajnego wygrzebać. Ubieram się głównie tam, od czasu do czasu jakiś ciuszek z wyprzedaży. Mąż też się przekonał, bo ma nietypową budowę, zanim znalazł odpowiednie spodnie musiał kilkanaście sklepów zwiedzić, a tam jak ma 100, 200 modeli to zawsze trafi coś odpowiedniego w jednym sklepie ;) Chodzę na takie duże, gdzie ubrania są na wieszakach, w koszach tylko domowe, niemowlęce i pluszaki.

Gość gość
Ja też kupuje w ciuchajkach - nigdy nie słyszałam takiej nazwy:). Większość rzeczy mam stamtąd, mam dwa ulubione, nawet buty tam kupuję,ostatnio śliczne malinowe sandały na słomkowej koturnie New look za jedyne 15zł i japonki na grubej podeszwie ze skórki imitującej węża. Można znaleźć wiele ciekawych i oryginalnych ubrań.