Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPiekielna

Jaki faktor w wysokie góry?

Polecane posty

Gość PPiekielna

Piszę tu, bo na głównym nikt nie odpowiada. Jaki faktor w kremie z filtrem przyda się w Alpy? Karnację mam średnią, ani ciemna ani jasna, nie mam jakoś szybko oparzeń słonecznych ale po zimie i takiej "wiośnie" jestem raczej blada, większość czasu będziemy w plenerze. Faktor 50 czy 30 wystarczy?

Gość nocna zmiana
30.dobrze.50-lepiej :-)

Gość gość
dlaczego kłamiesz?

Gość gość
Takim k****m Które nie są w stanie o własnej d***e wejść na daną wysokość powino się zabronic odwiedzania gor

Gość gość
I tu apeluje do wszystkich ludzi ktorzy jeszcze jakos rzyją w górach...nie uwzględniając turystyki: Jak zobaczycie człowieka jadącego na wyciągu to do niego strzelajcie ew rzucajcie kamieniami. Może nie wiecie ale to jest inwazja. Niedlugo zaczna do was przyjeżdżać z pretensjami, ze góry wystaja nad poziom morza i nie widać hotelu:)

Gość ejeska2
Dla mnie to jest jeden z najlepszych i najbardziej sprawdzonych środków jesli chodzi o takie do opalania http://sklep.aspen.net.pl/index.php Rewelacyjnie sprawdzi sie w górach kiedy promieniowanie jest najwieksze.

Gość opiekkanakaczka
No własnie i chyba rzeczywiscie bardzo dobrze zrobiłas bo trzeba postawić na jak najwiekszy faktor. Na pewno bedziesz zadowolona z efektów.