Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystawne wesele- orientacyjne koszty

Polecane posty

Gość gość

1. ile gosci zazwyczaj sie zaprasza? planuje 200. to duzo czy malo? 2. co myslicie o zwierzetach na weselu? bialych koniach, labedziach ( da sie w ogole zalatwic?) 3. ile wydaliscie na wesele? na wynajem lokalu? ps. mnie jestem typowa wiesniara chcaca zaimponowac gosciom, po prostu zalezy mi na tym bym byla usatysfakcjonowana tym dniem

Gość gość
co myslicie o dworku czarnieckiego w bialymstoku?

Gość chillout2727
ja nie holduje zasadzie zastaw sie a postaw sie... mialam takie wesele na jakie moglam sobie pozwolic. z atrakcji byl pokaz sztucznych ogni, drink bar i wystep barmanow.

Gość chillout2727
a co te zwierzeta mialyby robic?

Gość gość
zadne "zastaw sie". u nas z finansami jest dobrze. zalezy mi na tym bym wspominala ten dzien jak piekna bajke. zwierzeta to atrakcja, ozdoba, upiekszenie

Gość gość
ile moze kosztowac samo wynajecie dworku?

Gość chillout2727
nie zdziwilabym sie, gdyby ktorys z nawalonych gosci zechcialby udac sie na przejadzke, napoic wyskokowym trunkiem czy zwyczajnie podreczyc ta twoja "ozdobe". jak dla mnie szkoda zwierzakow i zachodu. ale co kto lubi...

Gość gość
chciałabym, by konie biegały za ogrodzeniem.

Gość chillout2727
http://wesele-malopolska.blogspot.com/ wrzucam przykladowa strone. zazwyczaj licza sobie od liczby gosci. zakladam, ze umiesz poruszac sie w necie wiec napewno znajdziesz wszystko to o co pytasz ;)

Gość gość
my z podlasia:)

Gość chillout2727
na weselach ludzie lubia sie zabawic, oczekuja wrazen. nie sadze zeby ktos byl podekscytowany patrzac na konie... chociaz kto wie? moim zdaniem to nietrafiony pomysl. moja kuzynka tez miala wesele w dworku, furore zrobil drink bar wykuty w lodzie, tym bardziej ze byla to polowa czerwca. no i dla chetnych i w miare przytomnych- lot balonem

No nie wiem jakieś 300 000??? tyle co kawalerka lub standardowe mieszkanie niewielkie A potem po takim weselu zamieszkacie w pałacu prawda?

Gość gość
czy to jest tak ze cana wynajmu = cena za osobe (np. 150 za 200 osob- cała cena wynajmu lokalu?) czy trzba oddzielnie placic za wynajem lokalu i za wyzywienie kazdej osoby? 200 osob to duzo czy malo?

Gość chillout2727
nie wnikam. tak wrzucilam przykladowo. wpisz wesele w dworku podlasie i juz co nieco bedziesz wiedziala. a najlepiej to zadzwon w interesujace cie miejsce i po klopocie. a kiedy planujecie wesele?

Gość chillout2727
jak zauwazylas roznie licza sobie za wynajem, wiec najlepiej podzwonic lub udac sie osobiscie. 200osob? jak dla mnie to duzo. ja zapraszalam rodzine, ktora znam i mam z nia jakis kontakt., a nie tam ciotki i wujkow , ktorych znam z opowiadan. pozatym mialam sporo znajomych, w sumie 120osob.

Gość gość
najblizsze 2 lata

No jak z wypasem to licze że po 1500za gościa nie wiem czy to jakaś wygórowana cena Zapewne nie jest to skromna cena i nie jest najwyższa