Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolek Zdun

dziewczyny, czy Wasza podwórkowa przyjaźń z czasów piaskownicy z koleżanką

Polecane posty

lub z kolegą, gdy Wam burzył te ciasteczka z piasku przetrwała do lat dorosłych, czy dzisiaj na kolegę z piaskownicy możecie liczyć, że zawsze pomoże jak przyjaciel z piaskownicy ?

Gość gość
Nie przetrwała.

Gość oiiwanka33
niestety przyjaźnie kończą się z czasem... człowiek zostaje sam;/

Gość gość
Adam?

Gość oiiwanka33
bolek, jestes tu jeszcze?

Gość gość
lub z kolegą, gdy Wam burzył te ciasteczka z piasku przetrwała do lat dorosłych, czy dzisiaj na kolegę z piaskownicy możecie liczyć, że zawsze pomoże jak przyjaciel z piaskownicy ? WTF???

Gość najszczęśliwszy smutas
A guzik prawda, moje przetrwały. Największy łobuz Grześ i trzy łobuziary- Gosia, Ela i Ania :D Jesteśmy bliskimi przyjaciółmi, lepiej niż z rodziną nam wychodzi.

Gość gość
Helołłłł, to jest topik Bolka Zduna.Odpowiadacie na pytanie psychola;/

Gość najszczęśliwszy smutas
Nie wierzę, że nie macie przyjaciół z dzieciństwa, to byłoby zbyt smutne i niewiarygodne.

Gość gość
Moja przetrwała! Poznałyśmy się gdy ona miała 4 lata ja niecałe 6. Dzisiaj ja mam 26 ona niecałe 25. W między czasie poznałyśmy swoich pierwszych chłopaków, zerwałyśmy pierwsze długoletnie zwiazki ja 5 letni ona 7letni. Skończyłyśmy po 2 kierunki w różnych miastach ona: archiwistykę i filozofię ja polonistykę i ratownictwo medyczne. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt choć tyle się zmieniło... :D

Gość gość
nic nie przetrwało

Gość d69
u mnie z 4 przetrwala w miare 1. mamy kontakt mozemy sie zwierzyc ale to w zasadzie tyle. zebym mogla liczyc to roznie- mamy swoje zycie. za to pozniejsza przyjazn okazala sie nieoceniona

Gość gość
Co prawda mam lat 20 a więc nie tak wiele ale przyjaźń z przyjaciółką z piaskownicy dalej trwa :) Nie spotykamy się już tak często, każda ma swoje studia, innych przyjaciół itd ale zawsze jak się spotkamy mogę jej powiedzieć wszystko :)

Gość gość
Mam 21 lat. Rok temu skonczyla sie przyjazn z moja przyjaciolka

Gość gość
Ja mam aż 6 przyjaciół z dzieciństwa, gdzie ten kontakt jest stały, teraz jedna z przyjaciolek wyjechala do Dublina, wiec bedziemy sie widywac raz w roku, ale mamy kontakt na biezaco przez net, druga mieszka 300 km ode mnie, więc tez, reszta jest rozbiegana 20-40 km, wiec luzik. Mamy 30-36 lat Moja najmlodsza przyjazn ma roczek, ale juz czuje ze przetrwa, takze nie ma gorszych i lepszych przyjazni, ale te od dziecka maja cos niesamowitego w sobie

Gość dhdhdhdhhd
Mialam dwie przyjaciolki (jak mi sie wtedy wydawalo) z dziecinstwa. Mysle ze jedna z tych przyjazni by przetrwala gdyby nie moj wyjazd z Polski 15 lat temu. Druga z tych osob natomiast okazala sie zwykla swinia zerujaca na mnie a gdy ja potrzebowalam pomocy, ona zniknela. Ot I tyle, po tej drugiej wyleczylam sie z przyjazni.