Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malphi

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość Malphi

od razu dziękuję chłopcom za odpowiedzi- są zbędne Panowie co Was kręci w babskich d*pkach? dlaczego tak pragniecie seksu analnego? czym (oprócz ciasnością) różni się dla Was stosunek analny od normalnego?

Gość nieporządny_26
ja tam nie za bardzo przepadam za seksem analnym, ale branie dziewczyny od tyłu wyzwala we mnie jakieś pradawne żądze! Jak dziewczyna ma piekny tyłeczek w kształcie gruszki, jak można ją trzymać za miednice i przyciągać do siebie i jak jest chuda w talii to jest coś wspaniałego ! mmm rozmarzyłem się... Pzdr z krk nieporządny 26

Gość Malphi
mój też to lubi i często z innej pozycji nagle mnie obraca łapie ściska i zaczyna rżnąć jak zwierz, ale coraz częsciej kręci się w okolicy mojej d*pki, czasem przy minetce zaczyna lizać i tam, czasem włoży palec i widzę że strasznie go korci zeby mnie tam wymęczyć. toteż jestem ciekawa czy wszyscy tak macie czy tylko ten mój

Gość nieporządny_26
nie chce się wypowiadać za wszystkich ale chyba trochę tak jest, lubimy nieznane, szczególnie jak nigdy tego nie robiliście. Możesz zawsze powiedzieć że nie chcesz i powinien to zrozumieć. zresztą jak ładnie złączysz nogi to będzie tak samo ciasno.. i jak wypniesz się jak nigdy wczesniej. Uf :)

Gość Malphi
codziennie po kilkadziesiąt minut cwiczę kegla więc mam szparkę jak dziewica, tu nie o to chodzi, poza tym nie powiedziałam, że nie chce raz to zrobiliśmy ale to było półtora roku temu i byliśmy wtedy mocno zjarani, ale ostatnio znów tam krąży, bawi mnie troche ta jego fascynacja. Czasem kaze mi się wypiąć i długo całuje mnie po pośladkach, rowku, wsuwa języczek jak mu pozwole heh zabawne to jest

Gość nieporządny_26
"codziennie po kilkadziesiąt minut cwiczę kegla" - kocham cię! A może poprostu znajdz w tym przyjemność. Oczywiście lubrykant znacząco pomoże..

Gość Malphi
nieporządny przeczytaj proszę jeszcze raz pytanie. tu nie chodzi o mnie jak się wykaże to mu dam tej d*pki (nic za darmo :>) ja się pytam co facetów tak kręci w d*pkach (nie tylko odbytach) mój się potrafi na moim tyłku położyć i zasnąć :D a ja potem muszę się pilnować, żeby mu przypadkiem bączka nie puścić :D heh, dobrze zadam to pytanie personalnie Nieporządny co Tobie się podoba w tyłku Twojej kobiety, o!

Gość gość
jakbym chcial zeby moja kobieta tak mowila jak ty! czemu kochamy? ten ksztalt zapach, skora taka mieciutka boze no wszystko

Gość nieporządny_26
Mężczyźni to wzrokowcy. Nie ma nic piękniejszego niż widok wypiętej kobiety która zaprasza Cię do środka. Co mnie (nas) kręci: Może niekoniecznie sama pupa, ale całe plecy, wąska talia i kształt pośladków no i przede wszystkim to jak się poruszają podczas stosunku. (cały pakiet) nie ma nic bardziej seksownego niż pogłębiona lordoza lędźwiowa :)

Gość Malphi
ja mam raczej kobiecą figurę klepsydry duży biust, duży tyłek mocne wciecie w talii wszystko proporcjonalne ale mam też trochę brzuszka i ud, a Ty cały czas nawijasz, ze musi być szczuplutka, chuda kręci Cię to?

Gość nieporządny_26
A gdzie napisałem że musi być chuda? ;) Musi być waska w talii (przynajmniej wg. mnie) a duży poruszający się podczas akcji od tyłu biust tylko pomaga.. Rozmarzyłem się.

Gość Malphi
w pierwszej odp napisales o CHUDEJ TALII. właśnie biust na pieska jest irytujący, nie zachowuje swojego łezkowatego kształtu tylko przy takiej pozycji, cholera jak to ładnie nazwać... wisi grawitacja robi swoje. nie mam ogromnych wymion tylko te swoje 70C ale to i tak jak już jestem cała rozpalona sie robi miękkie, a nie jak na początku stosunku twarde, kiedys sie pytałam Mojego czy mu to nie przeszkadza, stwierdził, że jestem niepoważna, ale mi to np przeszkadza

Gość Malphi
szkoda ze tak mało panów napisało co ich kręci w d*pkach :(

Gość nieporządny_26
późno już :) może dlatego. Rano napiszą. A piersi 70C to idealny rozmiar... Masz dziewczyno szczęście i ciesz się nim tak jak twój partner się nim cieszy :) pzdr N.

Gość Malphi
boże juz druga! to ja mykam spać natychmiast dobranoc interlokutorze :D