Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky35

co byscie poradzili w takiej sytuacji,prosze poradzcie

Polecane posty

Gość micky35

Witam was,od roku jestem z facetem,a od 5 miesięcy mieszkamy razem wynajmujemy mieszkanie,wraz z moim 11-letnim synkiem,trochę tego żałuję bo byłam za granicą w uk,mialam pracę,a zjechałam dla niego,bo zapewnial mnie że sobie poradzimy w pl,ma swoją firme budowlaną dobrze zarabia,że jest w stanie nas utrzymać,nawet nie kupił mi żadnego prezentu,nic nawet na urodziny,ja jemu kupowałam i żałuję,oplacam wraz z nim wynajm mieszkania,i zakupy,a utrzymuje sie z pieniadzy zarobionych w uk,i zasiłku,gdyby nie te pieniadze to musiałabym o każdy grosz sie prosić od niego,jest mi przykro,ciagle każe rzucać mi papierosy ,palę za swoje,on też przeciez pali,na poczatku oczywiście oświadczył sie bez pierscionka,nawet planował ślub,kupił suknie slubna z ogłoszenia używana za 400 zl,i leży,sobie nowy garnitur,powiedzial że nasze kłótnie wydłużaja ślub,nie wiem co mam myśleć,czy nie zakończyc związek i wrócić do uk,schował nasze paszporty powiedzial że nigdzie nie wyjedziemy że bardzo mnie kocha,ratunku to jakiś chore ,do tego ciągle chce sex uprawiać i żeby brała codziennie jemu do buzi,mam dosć,

Gość micky35
Dodadam że jest rozwodnikiem,po 17-tu latach małżeństwa,ma córkę 12-letnią bardzo ja kocha,jest dobrym ojcem,

Gość gość
Darmowa kurefke se znalazł,odejdź od pasozyta

Gość gość
micky35,bierz syna i wracaj do Angli.Tam pelno Polakow,kogos znajdziesz.Nie wkopuj sie w to.

Gość micky35
Nie jestem k***wka z synkiem dużo przeszlismy,myślałam że uloze sobie życie,przykre,Dziekuje za poradę

Gość micky35
Do tego muszę jemu posprzątać i ugotowac,psychika siada i nerwy

Gość gość
uciekaj,jesteś zniewolona niewolnica,ale życie,jak w islamie

Gość gość
Samo to ze tu szukasz pomocy pokazuje jak samotna jestes w tym ulozonym zyciu. Szkoda czasu,szkoda zycia. Z tego co napisalas..uciekaj:-(

To jakiś idiota , dziwię się że jeszcze z nim jesteś. Uciekaj puki nie jest za późno

Gość gość
a w czym problem wyrobic nowe paszporty?nawet tymczasowe, jak zagadasz z kierowniczka, na drugi dzien dostaniesz-tymczasowe,na rok. pakujesz sie i lecisz gdzie chcesz:) ale baby maja problemy. sama nia jestem,a czasem sie dziwie skad takie de bilki sie biora.

Gość micky35
Dziekuje,też tak myślę,uciekne jak tylko synek szkołę w pl skończy,siostry też mam w uk,też mi tak doradzaja,Dziekuje jeszcze raz ,i pozdrawiam

Gość Blekitnieba
Ja na Twoim miejscu bym od niego odeszla., facet ma zajawki jak jakis tyran.zakazy i nakazy to on sobie moze robic ale w ,,swojej piaskownicy,, pakuj walizki i jak najszybciej uciekaj bo problemy z uplywem czasu beda coraz wieksze

Gość gość
ProWO

Gość micky35
Dzisiaj jest sobota,zostałam bez grosza,bo zasiłek otrzymam we wtorek,musialam zadzwonic do niego,i powiedziec jemu że jadę do mamy pożyczyć pieniądze na obiad,to sie oburzył tym,kochanie podejdz na budowę,to dam tobie pieniadze na zakupy,chyba głupio sie jemu zrobiło,ale przyjechał do domu dał 100 zł,podwiozl mnie pod market i poprosił siedząc w aucie,kup mi Prosze papierosy,i sobie też i zrób sobie tam zakupy,napewno zauważył że jestem smutna,oczywiście teraz w domu musze posprzątać i ugotowac,

Gość micky35
Wiesz co podszywie,bydgoszcz jest w uk traktowana jako upośledzeni ludzie,liczą na uk,rozmnażają sie,gadaja od rzeczy,masakra debilu,bydgoszcz do d**y

Gość micky35
Rozmnażają sie i liczą tylko na pomoc od państwa,do roboty uposledzence bez inteligencji