Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.22

pytanie do kobiet po zabiegu łyżeczkowania

Polecane posty

Gość ja.22

witam, mam pytanie odnośnie pierwszego okresu po zabiegu łyżeczkowania. Kiedy go dostałyście ? i czy był to taki normalny okres jak zwykle? ja poroniłam, miałam zabieg 26 dni temu , powiedziano mi ze mam traktować dzień zabiegu jako pierwszy dzień miesiączki. Zwykle co 28 dni miałam okres. przez cały czas po zabiegu miałam plamienia (w ostatnim czasie bardzo skąpe i jasnobrązowe). wczoraj byłam na imprezie, duzo wypilam. I w nocy miałam już duuuużo większe plamienie o ciemnym kolorze. Czy to dlatego że piłam czy może to już poczatek okresu? Proszę powiedzcie jak u was było.

Gość gość
Ja dostałam okres po 6 tygodniach od łyżeczkowania. Powiedziano mi, ze czeka się od 4 do 6 tygodni, i ja tak dostałm równo po 6. Plamienie skończyło się po 3 tygodniach. Nie można chyba tego plamienia pomyslić z okresem, bo przy miesiączce boli brzuch, inna jest ta krew.. Ja myslę, ze mozesz jeszcze plamić po zabiegu, to tak moze być, ze zmienia sie intensywnośc i gdy sie wydaje, ze juz zanika, to nagle przychodzi mocniejsze krwawienie...

Gość gość
okres po lyzeczkowaniu byl jakies 4 tygodnie po byl nieco mocniejszy niz zwykle i trwal cale 7 dni a po zabiegu od razu plamilam i trwalo to prwawie 2 tygodnie

Gość ja.22
Bardzo dziekuję za odpowiedz :) nie wiedziałam że tak się czeka ... Właśnie o to mi chodziło czy okres będzie taki jak zawsze obfity, bólem brzucha itp To nie za dobrze, nie wiadomo jak teraz wyjazd na wakacje zaplanować :O

Gość gość
6 tygodni czekałam choć normalnie cykl miałam 31 dni

Gość gość
a okres wyglądał zupełnie normalnie choć mnie nastraszono że będzie boleć itp

Gość gość
ja czekałam pół roku, miałam @ wywoływaną luteiną

Gość ja.22
:( to nie dobrze... ja mam zwykle bolesne miesiączki. Po zabiegu miałam straszne bóle ... To podejrzewam ze okres też przyjdzie bolesny

Gość Anetka85.
JA jestem po zabiegu , miałam w środę .. wczoraj zaczęły się mega bóle , myślałam ,że zwariuję i chciałam wracać do szpitala... ale okazało się ,że to chyba były wzdęcia , zaparcia i wszystko naraz bo kupiłam coś na pracę jelit i Mnie oczyściło ... a lekarz mówił ,że to się zdarza po zabiegu.... dziś rano wstałam z bólami jak przy miesiączce... wziełam tabletkę .. jak na razie czuję się ok... , ale krwawię .. nie dużo , ale jest to czysta krew... okres mi mówił lekarz ,że też 4-6 tyg po zabiegu... a za tydzień mam iść do kontroli...