Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ElizaElizaEliza

Fotograf Magdalena Znamionkiewicz-opinia-nie polecam

Polecane posty

Gość ElizaElizaEliza

Kupiłam kupon na 2-godzinną sesję w studio Magdaleny Znamionkiewicz. Sesja wliczała stylizację: makijaż i fryzurę. Zazwyczaj makijaż, wykonany do sesji nie wygląda dobrze w lustrze, ale na zdjęciu - tak. U mnie było na odwrót - w lustrze podobałam się sobie, ale na zdjęciu wyglądało to okropnie. Minus za wiedzę o stylizacji zdjęciowej. Jeśli chodzi o fryzurę - Pani Magdalena po prostu popryskała moje włosy lakierem - tyle ze stylizacji fryzury!! Sesja miała trwać 2 godziny, a trwała jedną. Nic nie powiedziałam ponieważ byłam pewna, że z tych zdjęć, co już naklikałyśmy na pewno da się wybrać dużo fajnych. Ale kiedy dostałam miniaturki - byłam w szoku.... ŻADNE mi się nie podobało!! Nie jestem wybredna i sama często robię zdjęcia i zawsze wiekszość jest fajna. A tutaj - nic! Jeśli chodzi o wyposażenie studio: Pani Magdalena nie ma żadnych przedmiotów które mogłyby pomóc zrobic interesujące zdjęcia, tak zwane dodatki - jak to kapelusze, kwiaty, itd. Nie ma także ciekawych pomysłów na to, jak zrobic zdjęcia. Oprócz tego, Pani Fotograf pali w studio. Jednym słowem - nie polecam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować